Het kiezen van de juiste fietstas

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Keuzehulp
Het kiezen van de juiste fietstas

In dit artikel helpen wij u graag op weg met het kiezen van de juiste fietstas.

Kiezen op merk
Op Fietstas.com kunt u kiezen uit fietstassen van een aantal merken. Wanneer u besluit om een fietstas aan te schaffen, dan zijn er een aantal zaken waar u op kunt letten. Elk merk staat voor een bepaalde kwaliteit of heeft bepaalde eigenschappen.

de Poort fietstassenWanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een 100% Nederlandse, no-nonsense fietstas van oersterke kwaliteit, dan kunt u kijken naar tassen van De Poort. Deze fietstassen worden met de hand gemaakt van ijzersterk bisonyl (vrachtwagenzeil) en gestikt met staalgaren. Hierdoor zijn ze uiterst robuust en scheuren ze niet snel. De Poort fietstassen zijn waterdicht en verkleuren niet in de zon. Dus bent u op zoek naar een goede, eenvoudige fietstas die lang meegaat, waterdicht is, tegen een stootje kan en niet makkelijk scheurt of verkleurt? Dan is een fietstas van De Poort de ideale fietstas voor u! Beck fietstassen

Heeft u liever een fietstas die er trendy uitziet of voorzien is van een modern of kleurrijk design? Dan zit u goed bij Beck. Beck fietstassen zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren, prints en modellen. Fietstassen van Beck zijn vervaardigd uit de sterkste materialen als canvas en bisonyl. Hierdoor zijn de tassen goed bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden en hebben ze een lange levensduur. Er is altijd een mooie Beck fietstas die bij u past!

Kiezen op soort
Op Fietstas.com kunt u kiezen uit verschillende soorten fietstassen. Zo hebben we natuurlijk de bekende fietstas voor achterop de bagagedrager, in enkele of in dubbele uitvoering. Echter u heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor stuurtassen, zadeltassen of frametassen. Daarnaast verkopen we ook schoudertassen (ook wel messenger bags genoemd), fietsmanden en fietskratten. Ook aan kinderfietstassen is gedacht.

Kiezen op formaat
Fietstas Beck Classic PTTU kunt ook een fietstas uitkiezen op basis van wat u van plan bent te 
gaan vervoeren. Heeft u veel of weinig ruimte nodig? Wilt u de tas gebruiken voor de dagelijkse boodschappen? Moeten er grote of zware spullen vervoerd worden? Of wilt u een flexibele tas waarvan u de inhoud kunt variëren? Alles is mogelijk met het grote aanbod aan fietstassen op Fietstas.com. U kunt zoeken op basis van inhoud (liter), u kunt kijken naar de afmetingen van de tassen, of u kunt op zoek gaan naar een specifiek model. Wilt u een enkele fietstas die u ook kunt meenemen als boodschappentas? Dan is een Shopper iets voor u. Kunt u wel een grote fietstas met veel ruimte gebruiken, kijk dan eens naar de Beck Big of De Poort Luxe XL. Echte krantentassen hebben we ook; wat dacht u van De Poort Luxe XXXL? Natuurlijk zijn er ook kleinere modellen zoals de Beck Small of Mini. Een variabele inhoud krijgt u met de Beck Roll. En natuurlijk kunt u ook gewoon kiezen voor de klassieker onder de fietstassen: de Beck Classic. U ziet het, op Fietstas.com heeft u een zeer ruime keuze.

Kiezen op prijs
Bij al de verschillende merken en soorten fietstassen horen natuurlijk ook verschillende prijzen. Op Fietstas.com kunt u zelf bladeren door verschillende prijscategorieën, of uw zoekresultaten sorteren op prijs. Bent u op zoek naar een goede fietstas voor een vriendelijke prijs? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Beck Super Simple. Daarnaast zijn er regelmatig acties of kortingen; hou daarom de website in de gaten.
Fietstas De Poort Eco

Open of gesloten bovenzijde
De meeste fietstassen hebben een open bovenkant. Dit betekent dat de tassen aan elke kant een flap hebben die niet over de bagagedrager doorloopt. Hierdoor blijft de bagagedrager vrij en kunt u de snelbinders gewoon blijven gebruiken. Ook kunt u in dat geval bijvoorbeeld ledlampjes bevestigen aan de bagagedrager. Enkele fietstassen hebben echter een gesloten bovenkant waardoor de bagagedrager en snelbinders niet meer bereikbaar zijn. Dit staat altijd aangegeven in de beschrijvingen bij de fietstassen, zodat u hier rekening mee kunt houden.

E-bike
E-bikeWanneer u beschikt over een E-bike of elektrische fiets, dan is de kans groot dat er een accupakket onder de bagagedrager gemonteerd is. Dit kan invloed hebben op de mogelijkheid om een fietstas te plaatsen. De meeste fietstassen op Fietstas.com zijn geschikt voor gebruik met een E-bike. Alleen het model shopper/enkele fietstas is (vanwege de bevestiging met haken) niet altijd geschikt voor een E-bike. Of een fietstas wel of niet geschikt is voor het gebruik met een E-bike, staat meestal aangegeven in de beschrijvingen bij de tassen. Neem bij twijfel gerust contact op.