MOEDERDAG KADO TIP: een leuke fietstas!

MOEDERDAG KADO TIP: een leuke fietstas!

Een origineel én hartstikke leuk cadeau voor Moederdag? Geef een fietstas of fietsaccessoire! Zie onze Top 10 Moederdag cadeautips voor inspiratie.

Zondag 12 mei is het weer Moederdag, de ideale gelegenheid om alle moeders eens extra in het zonnetje te zetten. Ze staan immers altijd voor het gezin klaar. Dat is wel een bedankje waard toch? Voor alle vaders, zonen en dochters die voor Moederdag op zoek zijn naar iets leuks, hebben wij de perfecte kado tip: een fietstas of fietsaccessoire! Een ideaal cadeau voor de sportieve mama, iets waar ze echt wat aan heeft en jarenlang plezier van kan hebben! 

Sportief cadeau voor de fietsende mama
Moeders in Nederland maken veel gebruik van de fiets. De kinderen naar school brengen, even naar de supermarkt of op de fiets naar het werk - de fiets wordt voor allerlei doeleinden gebruikt. Een praktisch fietscadeau is dus iets wat bij moeders altijd wel van pas komt. Een goede, stevige fietstas, bijvoorbeeld, biedt een stukje gemak. Immers, een boodschappentas, handtas of kinderrugzak is zo in de fietstas gestoken. Maar ook een handig accessoire als een fietskrat of fietsmand draagt bij aan het fietsgemak.

 

 

Cortina Enkele fietstas Kansas Bag Denim Solo 16L Blauw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top 10 populaire Moederdag cadeau ideeën
Om de keuze voor een fietstas of fietsaccessoire wat makkelijker te maken hebben we een Top 10 met Moederdag cadeau ideeën samengesteld. De producten in deze Top 10 zijn speciaal geselecteerd en zullen ongetwijfeld in de smaak vallen. In de Top 10 vindt u uiteraard enkele fietstassen, maar ook een aantal handige accessoires zoals een fietsbel of zadeldekje. De producten variëren in prijs, zodat er cadeautips zijn voor elk lid van het gezin. Ook kinderen kunnen zo met behulp van papa een mooi cadeautje voor mama uitzoeken!

 

                                                                        

Beck Dubbele fietstas Classic Drippy 46 liter