MOEDERDAG KADO TIP | 5% extra korting!

MOEDERDAG KADO TIP | 5% extra korting!

Een origineel én hartstikke leuk cadeau voor Moederdag? Met 5% extra korting? Geef een fietstas of fietsaccessoire!

Zondag 13 mei is het weer Moederdag, de ideale gelegenheid om alle moeders eens extra in het zonnetje te zetten. Ze staan immers altijd voor het gezin klaar. Dat is wel een bedankje waard toch? Voor alle vaders, zonen en dochters die voor Moederdag op zoek zijn naar iets leuks, hebben wij de perfecte kado tip: een fietstas of fietsaccessoire! Een ideaal cadeau voor de sportieve mama, iets waar ze echt wat aan heeft en jarenlang plezier van kan hebben. Extra leuk: op Fietstas.com krijgt u nu in verband met Moederdag 5% extra korting op alle fietstassen en fietsaccessoires! Lees verder voor de code!

Sportief cadeau voor de fietsende mama
Moeders in Nederland maken veel gebruik van de fiets. De kinderen naar school brengen, even naar de supermarkt of op de fiets naar het werk - de fiets wordt voor allerlei doeleinden gebruikt. Een praktisch fietscadeau is dus iets wat bij moeders altijd wel van pas komt. Een goede, stevige fietstas, bijvoorbeeld, biedt een stukje gemak. Immers, een boodschappentas, handtas of kinderrugzak is zo in de fietstas gestoken. Maar ook een handig accessoire als een fietsbel of fietskrat draagt bij aan het fietsgemak.

Basil Fietsbel Big Bell Magnolia Poppy red - Ding Dong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top 10 populaire Moederdag cadeau ideeën
Om de keuze voor een fietstas of fietsaccessoire wat makkelijker te maken hebben we een Top 10 met Moederdag cadeau ideeën samengesteld. De producten in deze Top 10 zijn speciaal geselecteerd en zullen ongetwijfeld in de smaak vallen. In de Top 10 vindt u uiteraard enkele fietstassen, maar ook een aantal handige accessoires zoals een fietsbel of zadeldekje. De producten variëren in prijs, zodat er cadeautips zijn voor elk lid van het gezin. Ook kinderen kunnen zo met behulp van papa een mooi cadeautje voor mama uitzoeken!

 

Basil Stuurtas Bohème City bag Charcoal 8L                                         Cortina Milan Handbag Brown 23L

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vind hier uw kortingscode!
In verband met Moederdag krijgt u 5% extra korting op alle producten in onze webshop. Onze producten zijn al gunstig geprijsd maar hier komt nu dus nog eens extra korting bovenop! De kortingsactie loopt tot 12 mei 21:59 uur. Hoe stelt u de korting veilig? Vul uw winkelwagen met één of meerdere producten (het maakt dus niet uit hoeveel producten u kiest). Vul bij de betaling de code md52018 in en de korting wordt automatisch berekend. Zo kunt u ‘m dus niet mislopen!