Dubbele fietstas

Dubbele fietstassen in alle soorten, kleuren en maten. Van verschillende merken, in meerdere prijsklassen en met diverse mogelijkheden. Ook voor de e-bike / elektrische fiets. Wilt u een fietstas kopen? Deze pagina toont de vele dubbele fietstassen in ons assortiment!

Dubbele fietstassen
De dubbele fietstas is een fietstas voor achterop de fiets en heeft aan beide zijden van de bagagedrager achter een gelijke tas hangen. Met een dubbele fietstas kunt u uiteraard meer meenemen dan met een enkele fietstas. Dubbele fietstassen zijn echter wel meestal tassen die vast op de fiets worden gemonteerd. U bent daarmee iets minder flexibel in het gebruik dan met de pakaftas ofwel enkele fietstas.

De meeste dubbele fietstassen zijn geschikt voor het gebruik op een e-bike. Slechts bij een beperkt aantal dubbele fietstassen is dit niet of onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Dit staat steeds wel goed beschreven bij de aangeboden tas. U kunt ook in het filter selecteren / filteren op tassen die in ieder geval geschikt zijn voor op een elektrische fiets.

Tip: gebruik het filter om snel en makkelijk de meest geschikte dubbele fietstas te vinden die past bij uw smaak en praktische voorkeuren voor gebruik. 


Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 3