Hondenmand voor de fiets

Hierbij onze hondenfietsmanden! Met een goede hondenfietsmand biedt u uw hond een fijne plek op uw fiets. Met een goede hondenmand op de fiets is het ook prettiger fietsen. Uw hond blijft gemakkelijk netjes zitten omdat hij of zij een fijn plekje heeft op de fiets.

Hondenmanden groot en klein
Naast een hond kan er natuurlijk ook een ander dier in zoals bijvoorbeeld een kat. Omdat ook honden onderling verschillen in formaat, heeft Fietstas.com hondenmanden in verschillende formaten en uitvoeringen.

Kussentjes en draadkoepels
Bekijk ook de accessoires op deze pagina’s. Zo is er bijvoorbeeld een kussentje voor op de vloer van de mand of een draadkoepel voor over de mand heen. Het eerste voorbeeld maakt het extra fijn voor de hond of het dier dat met u meerijdt. De koepel voor over de mand heen zorgt ervoor dat uw hond een uitstekend zicht heeft, maar vooral ook altijd veilig doordat het er niet uit kan springen.

Bevestiging van de hondenmand aan de fiets
Er zijn hondenfietsmanden die geschikt zijn voor KLICkfix, maar ook andere soorten bevestiging voor op de bagagedrager of aan het zadelframebuis zijn verkrijgbaar. De verschillende bevestigingsmethoden worden beschreven bij de producten.

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1