Cadeautips voor Sinterklaas

Een goed cadeau verzinnen voor Sinterklaas. Soms gaat dat vanzelf. Soms is er een beetje hulp bij nodig. In aanloop naar pakjesavond 5 december strooien de talrijke webshops u daarom met leuke, originele Sintcadeaus als pepernoten om de oren. En wij? Vanzelfsprekend evengoed! Sint is jarig, immers, en daarbij tellen niet zozeer de jaren, als wel de beste tips en ideeën voor deze goede oude vrind. Dus dat is wat je op deze pagina's - vol met leuke fietscadeaus - voor je man, vrouw, collega, vriend(in), ouder(s), oom, tante en natuurlijk voor... de kinderen vindt!

De leukste presentjes voor pakjesavond staan hier, netjes ingepakt, overzichtelijk bijeen. Hoe Sinterklaas op al die ideeën kwam? Dat zit zo: Piet ging uit fietsen. Hij bracht toen alvast allerlei cadeautjes met zich mee (een flink aantal in een goede, weerbestendige, ruime fietstas, een deel in een fietskrat van passend formaat, en de kleinste cadeautjes degelijk opgeborgen in zijn frametas, stuurtas en zadeltasje). Hij zag de maan schijnen door de bomen - en had gelukkig in dat aardedonker zijn heldere fietsverlichting meegenomen. Samen met de goede Sint komt hij in Nederland al alle jaren. Hij komt, hij komt, in november en december door weer en wind - die waait door alle bomen, dus Piet kan de nodige fietsaccessoires wel dromen!

Sinterklaas cadeaus originele tips en ideeën

Inspiratie voor de Sint

Door ervaring wijs geworden - zoals die keer, toen knapte zijn band - weet Pietje precies wat hij nodig heeft voor op zijn fiets, door heel het land. Dat gunt hij ook de kinderen en al diegenen die graag zorgen voor leuke, goedkope Sintcadeaus. Daarmee zijn deze originele tips al gauw een schot in de roos!

We pakken uit... met de leukste Sint tips!

Een fietstas, fietsmand, kinderfietstas, leuke én nuttige fietsaccessoire (van voordrager tot fietsbel, van zadelhoes tot regenpak, en fietskussentje tot fietsrugzak)... Een aansprekend Sintcadeau, voor door de schoorsteen op het dak, vindt u hier, gewoon op uw gemak!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 11