Merken

Fietstas.com verkoopt vele accessoires voor fietstassen, van verschillende merken en fabrikanten. We zijn er trots op veel verschillende merken te vertegenwoordigen. Bij ons vindt u onder fietsaccessoires van onder andere ABUS, AGU, Basil, Beck, Camelbak, Cordo, Cortina, Dakine, De Poort, Hook'd, Hooodie, Jack Wolfskin, KLICKfix, Lynx, New Looxs, Nietverkeerd, Ortlieb, Racktime, Snake, Steco, Thule, Urban Proof, Vaude, Widek, XD Design en XLC.

Wij verkopen u graag een goed product. Zoals een goede fietsaccessoire. Bijvoorbeeld een accessoire voor fiets of e-bike die onderdeel uitmaakt van een fietstas. Of een reserveonderdeel is. Of een bevestigingssysteem ervoor is. Of van aanvullende meerwaarde is voor fiets en fietser!

Om een goede kwaliteit voor elkaar te krijgen, is het belangrijk dat wij de meest complete keuze kunnen aanbieden.

Merken fietsaccessoires

Daarom zijn we ook zo volledig mogelijk in het aanbieden van verschillende merken. Zie wat ook onze merkenpagina met alle brands van Fietstas.com. Elk merk heeft zijn eigen fantastische aanbod. Met eigenlijk al deze merken voor fietstassen, fietsaccessoires en hun leveranciers hebben we nauw en goed contact. Zij én wij willen u het mooiste aanbod tonen!

Alle kanten van het fietstassen-spectrum
Het ene merk speelt bijvoorbeeld vooral in op het ontwikkelen en maken van fietstassen in het eenvoudige segment. Voor fietsers, e-bikers en bezitters van andere soorten fietsen die vooral een goede basis en praktisch nut centraal zetten. 'Goed is goed'. Aan de andere kant van het fietstassen-spectrum bevinden zich de merken die tot in alle finesses het uiterste zoeken!

Elk merk zijn eigen focus en karakter

Beide - en alles daartussenin - vinden wij als eigenaren en medewerkers van Fietstas.com zeer de moeite waard. Zoals we al zeiden: elk merk, elk zijn karakter! Los daarvan zien we bij al deze fabrikanten buitengewoon veel aandacht voor innovatie, en het telkens weer nog mooier maken van het eigen fietstassen-gamma. Waarbij elk merk zijn eigen focus blijft behouden; een bepaalde smaak of range aan smaken bedient; een bijzondere gimmick of slimme bevestigingsmethode heeft; andere materiaalkeuzes maakt. En hoe dan ook steeds weer nieuwe inzichten opdoet. Voor ons is dat een prettig gegeven.

Met al die merken bij elkaar kunnen we, voor elke doelgroep, elk individu, elke soort fietsliefhebber, de juiste fietsaccessoires bieden!

 

Lees meer