€ 30 - € 40

Op zoek naar een fraaie stuurfietstas maar wél een beetje denkend om het budget? Hier staan onze stuurtassen in de prijscategorie van 30 - 40 euro. Zo heeft u een kwalitatief goede tas voor een scherpe prijs. Met keuze uit veel soorten: van city bags tot meer sportieve stuurtassen. Zit er wat voor u bij...? 

Stuurtassen zijn meestal te bevestigen via een kliksysteem aan de stuurpen van de fiets. Dit type fietstas is daardoor gemakkelijk mee te nemen, maar ook handig los van de fiets te gebruiken. Veel stuurfietstassen hebben een schouderband en dat maakt ze ook tot schouderfietstas. Een stuurtas biedt bovendien goed van pas komende, extra opbergruimte, voor allerhande kleine zaken - van camera tot deostick, handschoenen en pepermuntrol - waaronder voor toertochten. In dat kader zijn er meerdere stuurtassen die bovenop ruimte bieden voor een routekaart of smartphone.

Veelzijdig
Kortom, een stuurtas is een multifunctionele fietstas. Veelal zijn ze waterafstotend, waterdicht of met een interne hoes waterdicht te maken. Ze zijn er van heel klein tot behoorlijk groot, op voorwaarde dat ze ook qua formaat nog veilig en stabiel passen aan het stuur. Daarvoor dragen de beste merken stuurfietstassen op Fietstas.com ook de beste zorg.

Mooie stuurtassen, niet te duur!

De stuurtassen op deze pagina zijn er voor een prijs tussen de 30 en 40 euro. Het is opvallend hoeveel de tassen binnen deze categorie te bieden hebben. Een uitstekende kwaliteit, qua materiaal en fabricage - dat is voor deze webshop een belangrijke voorwaarde. En vooral ook in deze prijscategorie zijn er vele stuurtassen te vinden met aantrekkelijke, makkelijke 'functies'. Denk aan handige opbergvakken, een slimme indeling, waterbestendigheid en/of navigatievenster!

Stuurtas voor elke prijs
Er is in ons assortiment altijd iets te kiezen; voor elke prijs, binnen ieders budget. In welke categorie een voordelige stuurtas zich ook bevindt, de eigenschappen (zoals waterdichtheid, afwerking, materiaal, vorm en indeling, sluiting, vakken en andere opbergmogelijkheden) zijn vaak veelzijdig. Of juist verbluffend praktisch en basic, zonder opsmuk. Het is net wat u prefereert. Kijk maar eens in het aanbod op deze pagina's, met stuurfietstassen met een prijs van 30 tot 40 euro. Liever een stuurtas bekijken in een andere prijscategorie? Bekijk dan: 'Prijzen stuurfietstassen'.

De voordelen van Fietstas.com:

  • De bekendste fietstassen webshop van Nederland!
  • Aantrekkelijke prijzen: ook de stuurtassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: uitstekende waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1