Fietsmanden voor op de bagagedrager

Er zijn fietsmanden die prima passen op de bagagedrager. Een fietsmand op de bagagedrager mag niet te groot zijn, daarom gaat het dus om kleine manden. Denk hierbij aan kratmanden.

Er zijn verschillende bevestigingssystemen, zoals hier te lezen is. De meeste manden voor achterop de fiets zijn gemaakt van riet (rotan), maar ze zijn er ook van metaal. Ook veel hondenfietsmanden krijgen hun plek op de bagagedrager van de fiets of e-bike. Bijvoorbeeld als het huisdier doorgaans net iets te actief is voor een fietsmand voorop, want dat leidt af. Door de fietsmand achterop te plaatsen kan uw hond of ander huisdier genieten van de reis, zonder dat het uw concentratie en zicht belemmert. Prettiger voor de hond én voor u.

Wanneer een fietsmand op de bagagedrager plaatsen?

Bagagedrager fietsmanden hoeven zeker niet alleen hondenmanden te zijn. Er zijn meerdere redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een mand achterop. Ten eerste blijft er bij het stuur dan nog andere ruimte over - bijvoorbeeld voor nog een mand, of voor een stuurtas. De optie om de hondenmand achter op de bagagedrager te plaatsen, hebben we al genoemd. U kunt een mand achterop gewoon mooi vinden, bijvoorbeeld mooier dan een fietstas. En een mand heeft, ten opzichte van een tas achterop de bagagedrager, ook het voordeel dat er makkelijker een groter item in past, zeker bij een fietsmand zonder deksel. Denk hierbij aan een schooltas of aan een kantoortas. Deze 'gooi' je er zo in en u pakt 'm er ook zo weer uit. Sneller kan niet.

Bagagedrager fietsmanden: breder of dieper

In ons assortiment vindt u al snel een passende fietsmand. Zo zijn er brede fietsmanden voor op de bagagedrager: meestal zijn deze van riet of van staal. Er zijn ook diepere modellen: geschikt voor onder andere het meenemen van flessen of kleine paraplu's. Gebruikt u afwisselend óók een fietszitje achterop? Of wilt u de mand kunnen afwisselen met een bagagedragertas? Kies dan voor een bagagedrager fietsmand met klem. Daarmee is de mand snel los en vast te maken.

Voordelen Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de bagagedrager fietsmanden
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3