Brooks England

The Brooks Company is in 1866 opgericht door Mr. Brooks in het Engelse Birmingham. In eerste instantie richtte het bedrijf zich op accessoires voor de ruitersport, maar toen het paard van Mr. Brooks 12 jaar later overleed veranderde dat. Mr. Brooks ging een fiets gebruiken als vervoersmiddel, maar vond het zadel zo oncomfortabel zitten dat hij er zelf één produceerde. 

In 1878 produceerde Brooks England zogezegd zijn eerste zadel en dat doet het Britse bedrijf tot op de dag van vandaag. Brooks England staat bekend om zijn mooie, comfortabele zadels gemaakt van leer of gevulkaniseerd natuurruber in combinatie met organisch katoen. Zadels die lang mee gaan en te verkrijgen zijn in allerlei soorten en maten. Naast zadels produceren zij ook fietstassen en verschillende accessoires, zoals helmen, klein gereedschap, kleding en schoenen.

 

Brooks fietstassen

Wat kenmerkt Brooks fietstassen?

Kenmerkend voor de Brooks England producten is dat deze een tijdloze Brooks uitstraling hebben, gecombineerd met moderne technologie. Ambachtelijk en modern tegelijk derhalve. Op Fietstas.com zijn mooie Brooks fietstassen te koop zoals fietsrugzakken, aktetassen en overige fietstassen. Het assortiment wordt telkens uitgebreid. Bekijk nu of later eens de Brooks stuurtassen, Brooks enkele fietstassen, pakaftassen, Brooks dubbele fietstassen, zadeltassen en frametassen. Online een mooie fietstas van Brooks kopen kan in deze shop met 1001 fietstassen - in werkelijk alle soorten en maten. Fietstas.com: uw betrouwbare partner van Brooks England (daarom kunnen wij deze tassen ook zo voordelig en goedkoop leveren, zonder in te boeten op service)!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 2