€ 20 - € 30

Op zoek naar een tamelijk luxe, goede framefietstas, maar koopt u wel prijsbewust? Hier staan onze stuurtassen in de prijscategorie 20 - 30 euro. Zo heeft u een kwalitatief echt goede frametas, edoch voor een scherpe prijs. We hebben een ruim aanbod aan frametassen van topmerken als Vaude en ABUS.

Vooral voor langere toertochten met de fiets, zoals een trekkingfiets, heeft een frametas veel meerwaarde. De frametas benut alle ruimte voor het degelijk opbergen van allerlei spullen onderweg. Dat geeft nét die extra mogelijkheid om gemakkelijk alles wat nodig is - of kan zijn - bij de hand te hebben.

Welke frametas kopen?
Er zijn kleine frametassen. Er zijn ook echt heel grote frametassen. En het zal u niet verbazen: ze zijn er óók in de range 'medium'. Voor elke fiets - trekkingfiets, elektrische fiets of ander soort sportieve tweewieler - is er een geschikte tas te vinden. Vaak past deze ook perfect bij de voortas, achtertas, stuurtas en/of zadeltas. Zeker bij de chiquere merken kunnen al deze trekking fietstassen één, fraai geheel vormen. In de kleur, het design en de formaten die u wenst en nodig heeft.

Nog een voordeel van een fietstas voor aan het frame
Een extra voordeel van een fietstas voor aan het frame is dat deze de fiets niet te zwaar belast. Dat biedt een goede balans, en elke toerfietser kent de waarde en het belang daarvan!

Meer informatie
Meer informatie over de mogelijkheden van een frametas, zoals de wijze van bevestigen, is te lezen op onze overzichtspagina 'Frametassen'. Daar staat informatie over onder andere de bevestiging onder de bovenbuis en de daarmee gepaard gaande driehoekige vorm. En over de varianten die juist bovenop de bovenbuis hun - eveneens stabiele - plek vinden. En bijvoorbeeld over de kleinere frametassen, die voldoende plek laten aan de bidonhouder.

Goede, luxere frametassen

Op deze pagina staan de betere frametassen, voor tussen de 20 en 30 euro! Zie ook onze overzichtspagina met alle 'Prijzen van frametassen'.

De voordelen van Fietstas.com:

  • De bekendste fietstassen webshop van Nederland!
  • Aantrekkelijke prijzen: ook de frametassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: uitstekende waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1