No-nonsense fietstassen

Een recht toe recht aan, gewoon goede, robuuste, praktische fietstas: ook enkele en dubbele fietstassen zonder poespas zijn op Fietstas.com ruimschoots voorradig. Fietstassen voor het stevige werk, die evengoed mooi zijn om te zien, maar dan qua uiterlijk uitblinken in hun eenvoud. Strak, effen en van goed materiaal, en soms toch nog met een design-technische finishing touch.

>>> Direct naar voorbeelden van 'no-nonsense' fietstassen?

No-nonsense fietstassen zijn er voor meerdere doeleinden. Voor het veelvuldig boodschappen doen bijvoorbeeld. Voor het bezorgen van de kranten (tassen die vaak ook letterlijk onder die noemer vallen: krantentassen). Tassen veelal in een groot, zo niet riant formaat, waarin lekker veel past. Al zijn er evengoed zeer robuuste fietstassen zonder overdreven opsmuk in enkele maten kleiner, zoals bijvoorbeeld het merk Willex goed laat zien.

Hier vindt u dus ook fietstassen zonder (al te veel) extra vakken, die echter wel superstevig zijn en ook nog eens superpraktisch. Een fietstas die tegen een stootje kan, zogezegd. Van stevig polyester, canvas, tarpaulin, bisonyl of soms ijzersterk vrachtwagenzeil. Duurzaam materiaal dus, dat perfect past in felle zon en weer en wind, met het oog op een lange levensduur.
Een recht toe recht aan superpraktische fietstas!

Het gaat hier vaak ook om oersterke fietstassen die gemakkelijk (en veelvuldig) te openen en sluiten zijn. Met grote compartimenten geheel in de genoemde ‘no-nonsense’-stijl. To the point. Voor veel fietstas-gemak, dag in dag uit, kilometers lang, in goede én gure omstandigheden.

Een fietstas in fraai zwart, bruin, grijs, blauw of een andere (gecombineerde) kleur, zonder al die designs, prints en andere hippe kenmerken. Want dat hoeft voor u misschien helemaal niet, wanneer u denkt in de trant van: ‘Doe maar een gewone, goede, sterke fietstas, dan doe ik al gek genoeg!’.

Zomaar een goed voorbeeld? De Willex-serie (zie de link hierboven) hebben we al genoemd. Of zie de fietstassen van het merk De Poort. Of neem de Basil Mara zoals deze XXL (maar ze zijn er in meerdere maten): populair, recht toe recht aan, zéér praktisch en... voor een bijzonder schappelijke prijs.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 14