TOP 10 hoge segment / beste fietstassen

Fietstassen uit het hoge segment, dat zijn fietstassen van formaat. Soms letterlijk, maar zeker ook figuurlijk. Fietstas.com heeft de hele range aan tassen voor op de fiets: van goedkope fietstassen tot duurdere fietstassen.

Deze laatste categorie duidt aan dat het om kwalitatief bijzonder goede fietstassen gaat. Sterk en solide, compleet waterdicht, met een slim bevestigingssysteem, zeer fijne materialen en/of buitengewoon zorgvuldig afgewerkt: het zijn voorbeelden van fietstassen van de hoogste kwaliteit.

Deze fietstassen van topkwaliteit zijn op Fietstas.com in verhouding zelfs zeer voordelig. Want ook voor de categorie ‘dure fietstassen’ heeft Fietstas.com standaard een scherpe prijs in de aanbieding!


Fietstas van topkwaliteit uit hoge segment


Wat zijn de eigenschappen van de allerbeste fietstassen? De beste fietstassen zijn vooral enorm verfijnd als het gaat om de afwerking en de sterkte van het materiaal. Ook gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk item: denk bijvoorbeeld aan de makkelijke, tevens solide wijze van monteren.

Andere details die een fietstas bijzonderder maken dan een andere, kunnen zijn: de afwerking in de vorm van lederen details. De complete waterdichtheid in de vorm van vouwsluiting/rolsluiting, materiaal, coating en gelaste naden. De bovengemiddelde stevigheid van de ritsen en klikgespen. Het uitgekiende design, waardoor de fietstas van veraf al opvallend goed oogt.

Of neem een stijlvolle vormgeving die zelfs kan leiden tot het predikaat 'sjieke fietstas'. De logische indeling zoals de plaats van de diverse opbergvakjes. De balans voor tijdens het fietsen. Het gemak waarmee de tas van de fiets is af te nemen en te dragen (vaak om de schouder) voor tussendoor. Heldere reflectie plus extra ruimte voor het bevestigen van flexibele ledlampjes. De kleurvastheid. Het gewicht: in plaats van een gewoon sterke fietstas een lichtgewicht sterke fietstas.  

Kortom, een tas ademt kwaliteit: dat geldt voor veel fietstassen van bijvoorbeeld de merken Thule (bekend om de waterdichtheid en sportieve tassen) uit het allerhoogste fietstassen-segment.

In deze Top 10 van allerbeste fietstassen uit het hogere segment vindt u de selectie van Fietstas.com, met topfietstassen van meerdere merken!Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1