Zwarte fietstassen

"Ik zoek een zwarte fietstas"

Een fietstas in de kleur zwart: keuze te over bij dubbele fietstassen, enkele fietstassen, stuurtassen, zadeltassen en frametassen met dit traditionele uiterlijk. Ook al is zwart officieel geen kleur maar betreft het het ‘ontbreken van licht’: bij een fietstas hoort zwart wel degelijk tot het kleurenpalet. Een zwarte fietstas is er voor wie houdt van rustig, strak en geen overdreven opsmuk.

Zwarte fietstassen zijn uitermate populair en te vinden in zowat alle soorten, afmetingen, vormen, merken, prijs-kwaliteitverhoudingen die er voor een fietstas te bedenken zijn. Zwart is relatief gezien één van de meest gebruikte kleuren in de wereld van fietstassen. Daarbij is er echter wel onderscheid in tassen die klassiek zwart zijn, meer glanzend zwart of juist matzwart.

 

Hier vond ik eindelijk mijn mooie nieuwe zwarte fietstas!Ook het materiaal van de fietstas kan invloed hebben op de tint van de zwarte kleur. Of een tas van canvas, katoen of bijvoorbeeld bisonyl gemaakt is, kan tot uiting komen in de precieze schakering zwart. Dat geldt als gezegd voor zowel de zwarte dubbele en enkele fietstassen, als ook de zwarte stuurtassen, zwarte zadeltassen als zwarte frametassen. U vindt op Fietstas.com zéker de zwarte fietstas die u zoekt. In elke prijscategorie, in elke nuance. Van gewone fietstas tot kantoorfietstas en krantentas. Van chique zwarte fietstassen tot de meer robuuste voor dagelijks intensief gebruik.

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 41