Een fietstas kopen gemaakt van tarpaulin?

Fietstassen van tarpaulin: die kunnen tegen een stootje. Tarpaulin is een stevig, waterdicht, zeildoek-achtig materiaal. Voor een fietstas is dit dus vaak een zeer geschikte, solide stof.

Zoekt u een tarpaulin fietstas? Fietstassen in deze categorie zijn in deze webshop te vinden. Eén van de voorbeelden is deze Urban Dry dubbele fietstas. Van het bekende fietstassenmerk Basil. Bekijkt u dit product, dan ziet u er daar bij de Gerelateerde fietsaccessoires nog méér staan.
Fietstas van tarpaulin
Tarpaulin is in feite een soort dekzeil of zeildoek. Tarpaulin is geweven polyester of polypropeen en voorzien van een coating. Deze kan overigens glanzend zijn of mat. Vaak is er de combinatie met gelaste naden, zodat er géén stiksel is waardoorheen het water kan doordringen.

Wilt u een fietstas die makkelijk veel gewicht aankan? Ook dan komt een tas van tarpaulin al gauw in beeld. Overigens is tarpaulin ook een benaming voor een tarp. Met deze afkorting wordt een soort groot zeil bedoeld dat in tentvorm dienst doet als beschutting tegen regen, zon en wind. In dit kader is een tarp vaak te zien op de camping.

Een fietstas van tarpaulin is dus waterdicht en bovendien sterk en duurzaam. Daarnaast is dit materiaal flexibel en óók dat is een prettige eigenschap voor een fietstas!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 4