Fietstassen groot formaat

"Ik zoek een grote fietstas"

Een grote fietstas om veel spullen in te kunnen meenemen. Een fietstas met veel liters inhoud. Een krantentas, riante andere dubbele fietstas of een enkele fietstas in een serieuze maat. In het magazijn van Fietstas.com 'stikt het' van de grote fietstassen die klaar liggen voor snelle en directe verzending. En dat zijn niet allemaal dezelfde, uiteraard. Dat betekent dat voor iemand die een grote fietstas zoekt, er nog heel veel te kiezen valt.

Op zoek naar een shop met grote fietstassen? Dan bent u normaal gesproken nog altijd kieskeurig als het gaat om alle andere eigenschappen van de fietstas. Daarom zijn onze grote fietstassen verder niet in een (fietstas)hokje te stoppen. Ook in deze categorie fietstassen geldt: ze zijn er 'in alle soorten en maten'.


Een grote fietstas is te vinden in elke kleur, van vele merken, voor op reis, naar het werk of naar school. Fietstassen met een ruimschootse inhoud zijn er ook met meerdere soorten toepassingsmogelijkheden. In diverse designs. Met verschillende indelingen, kortom met verder zeer uiteenlopende kenmerken.

Zelfs als het gaat om de afmetingen is er veel variatie. 'Groot' is een relatief begrip, maar het kan bijvoorbeeld gaan om een fietstas met inhoud van 30 liter, 40 liter, 50 liter en om grote fietstassen met zelfs méér dan 50 liter inhoud. Gebruik het filter voor een overzicht van de fietstassen met inhoudsmaat die u – dagelijks of wekelijks – het meeste praktisch nut verschaffen!


* Zie ook een overzicht van grote enkele en grote dubbele fietstassen:

Grote enkele fietstassen van 20-30 liter
Grote dubbele fietstassen van 40-50 liter
Grote dubbele fietstassen met inhoud van méér dan 50 liter


 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Beck Big Zwart
Beck Big Zwart
€64,95 €59,95
SALE Beck Big Panthar
Beck Big Panthar
€64,95 €59,95
Pagina 1 van 6