New Looxs

Er valt veel te zeggen over New Looxs fietstassen én veel te zeggen vóór een New Looxs fietstas. Dit Hollandse merk heeft een brede collectie van fietstassen van hoge kwaliteit. Praktisch, sportief, klassiek, zakelijk, stijlvol of elegant: het New Looxs-assortiment is heel gevarieerd en veelzijdig! Naast fietstassen maakt New Looxs ook fietsmanden en andere fietsaccessoires.

Van bloemrijk tot rustig blauw, zwart of grijs. Geheel strak of met op de achtergrond een speels motiefje. Van een klassieke dubbele fietstas of shopper tot hippe backpack en luxe lederen kantoortas. Variatie en veelzijdigheid typeren het New Looxs fietstassenassortiment. De snelste manier om er een goede indruk van te krijgen, is door simpelweg even te scrollen naar onderaan deze pagina (en desgewenst te filteren op soort fietstas, prijs, inhoud en kleur).

New Looxs Alba Single

 

Voorbeelden van fietstassen van New Looxs
New Looxs maakt fietstassen voor dames, heren en kinderen. Van trendy en modieus tot stoer en praktisch. Uiteraard meestal geschikt voor zowel de gewone als de elektrische fiets. De bevestigingssystemen van New Looxs zijn erop aangepast. De New Looxs Fiori, de hippe serie Nomi, de sportieve Varo-fietstassen, de Vigo, de Alba Single en Alba Double, de Avero, de stoere serie Odense en ga zo maar even door. Ook met de luxe, stijlvolle lederen fietstassen voor kantoor mag u gezien worden. Deze exclusieve, zakelijke fietstassen, zoals de Cali en de Verla, zijn voorzien van een laptopcompartiment.

Er is altijd een soort fietstas van New Looxs beschikbaar voor uw smaak, behoeften en dagelijkse of wekelijkse fietsomstandigheden. Er zijn speciaal op Fietstas.com fietstassen van dit merk in de vorm van enkele en dubbele uitvoeringen, maar ook in de hoedanigheid van fietsrugzak, laptoptas, stuurtas, pakaftas, zadeltas en zelfs handtas voor op de fiets.

Fietsmanden van New Looxs
New Looxs maakt ook mooie rattan fietsmanden, waar de manden Brisbane en Melbourne goede voorbeelden van zijn. Een van de nieuwste producten van New Looxs is de multifunctionele fietsmand Clipper. Deze kunststof fietsmand is heel handig voor de boodschappen, maar kan ook uitstekend worden gebruikt voor het per fiets vervoeren van een hond. In dat laatste geval is de mand uit te breiden met een draadkoepel, zodat u zeker weet dat uw viervoeter onderweg in de mand blijft zitten. De Clipper-fietsmand is verkrijgbaar in het grijs en mintgroen. Kleine meisjes worden blij van de kinderfietsmanden van New Looxs, zoals fietsmandje Asti.

New Looxs Clipper fietsmand


Historie New Looxs

Familiebedrijf New Looxs is ontstaan uit Burgers Lederwaren, opgericht door Wim Burgers in naoorlogs Nederland. Met de kwaliteit van zijn lederwaren onderscheidde hij zich en het bedrijf groeide. Er kwamen extra naaimachines en de focus werd geheel gericht op het fabriceren van tassen voor de fiets. De materialen veranderden, maar Burgers Lederwaren bleef synoniem staan voor ambacht, vakmanschap en liefde voor het vak.

Van lederwaren naar textiel en modern, internationaal design
Textiel werd geïntroduceerd als aanvulling op de lederwaren. Er kwam samenwerking met partners. De eerste stappen over de grens werden gezet. Tegelijk is het in de kern nog steeds het familiebedrijf van vroeger, met inmiddels alweer bijna de vierde generatie Burgers aan het roer. Onder het internationale label ‘New Looxs’ is er anno nu een brede collectie fietstassen. Met technisch design, oog voor detail en tegelijk het modieuze aspect als speerpunt. Tassen waarin u uw persoonlijke spullen eenvoudig op de fiets meeneemt. En waarmee u in stijl geniet van alle ritjes die uw fiets te bieden heeft; functioneel, recreatief, naar het werk of gezellig in stad of dorp.

Nieuwste collectie fietstassen van New Looxs (bestellen? Scroll dan verder op deze pagina):

Brochure New Looxs 2024

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 11