New Looxs

New Looxs is ontstaan uit Burgers Lederwaren, opgericht door Wim Burgers in na-oorlogs Nederland. Een kundig vakman, met oog voor detail en alleen de beste materialen. Met de kwaliteit van zijn lederwaren onderscheidde hij zich al snel van anderen en zag hij zijn bedrijf groeien. Er kwamen extra naaimachines, de focus werd geheel gericht naar tassen voor de fiets, materialen veranderden, maar Burgers Lederwaren bleef trouw aan zichzelf: ambacht, vakmanschap en vooral ook liefde voor het vak bleven ongewijzigd.

Burgers Lederwaren heef zich in de loop der jaren ontwikkeld. Textiel werd geïntroduceerd als aanvulling op lederwaren. Er werd samenwerking gezocht met andere partners. De eerste stappen werden over de grens gezet. Tegelijk is het in de kern nog steeds het familiebedrijf van vroeger.

Inmiddels staat de derde generatie Burgers aan het roer en zijn ze meegegroeid met de tijd, maar met behoud van kwaliteit, vakmanschap en liefde voor het vak.

Onder 
het internationale label ‘New Looxs’ brengt men een brede collectie tassen voor de fiets, die het beste van twee werelden combineren. Technisch perfect design, oog voor details en tegelijk modieus om te zien. Tassen waarin je je persoonlijke spullen eenvoudig op de fiets meeneemt en in stijl geniet van alle ritjes die je fiets te bieden heeft; functioneel, recreatief en naar het werk.

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 7