Fietstassen en houders voor de smartphone

Fietstas.com heeft meerdere opties als het gaat om fietstassen voor de smartphone. Sowieso zijn er heel veel tassen voor op de fiets die één of meerdere vakken hebben. In veel gevallen zit daar ook een kleiner (rits)vakje bij waar de mobiele telefoon prima in past. Maar... er zijn ook fietstassen die speciaal rekening hebben gehouden met uw mobiele telefoon. Met een vakje dat ervoor op maat is gemaakt. Vaak in combinatie met waterdichtheid, zodat uw apparaat niet onder regen te lijden heeft.

Messenger Bags met vak voor smartphone
Veel van deze fietstassen zijn ingericht op gebruik voor kantoor, opleiding of school. Deze fietstassen vallen vaak onder de noemer Messenger Bag. In sommige gevallen past er ook een laptop of notebook in. De productbeschrijving op Fietstas.com legt het u altijd goed uit (en bij aanvullende vragen staan we u altijd graag te woord).

Fietstas met plek voor smartphone


De volgende fietstassen zijn voorbeelden van een tas met gescheiden opbergvak voor de smartphone: deze attachétas voor smartphone van Vaude en deze multifunctionele fietstas voor smartphone van het Belgische merk Willex.

Ook deze pakaftas van New Looxs met smartphone-vak is één van de goede voorbeelden. Maar ook wat hippere fietstassen zijn – als gezegd – meermalen voorzien van een vak waarin ook prima een smartphone past, zoals de Mondi Joy Single.

Frametassen met telefoonvak
Sommige frametassen voor op de bovenbuis van een (heren)fiets zijn ook voorzien van een vak voor een telefoon. Vaak is dit vak transparant, zodat u het scherm van uw smartphone kunt zien tijdens het fietsen. Voorbeelden van zo'n 'smart' frametas zijn deze compacte frametas van Willex en deze praktische frametas van Basil.

Stuurtassen met transparant smartphonevak
Ideale fietstassen voor de smartphone zijn vaak ook de stuurtassen. Dit zijn kleinere fietstasjes die veel gemak bieden, onder andere doordat ze letterlijk binnen handbereik zijn aan het stuur van uw fiets. In verreweg de meeste van die stuurfietstassen is er een prima plek voor de mobiele telefoon. Soms hebben deze stuurtassen een heel handig transparant smartphonevak bovenop, zodat u onderweg het scherm van uw telefoon kunt zien en uw telefoon kunt bedienen. Zo kunt u uw telefoon gebruiken voor de navigatie onderweg.  


KLICKfix voor mobiele telefoon


Deze waterbestendige stuurtas Performance Essentials van het merk AGU is een goed voorbeeld van een fietstas voor de telefoon. Ook kwaliteitsmerk Ortlieb heeft praktische en waterproof stuurtassen met een transparant vak voor de smartphone bovenop, zoals de stuurtassen uit de Ultimate Six-lijn.

Smartphonehouders voor op de fiets
Naast fietstassen met een speciaal smartphonecompartiment, zijn er ook praktische, compacte telefoonhouders voor op het stuur van de fiets. Zoals de betaalbare universele telefoonhouder van het merk Lynx. Ook KLICKfix (specialist in bevestigingssystemen) heeft houders voor uw telefoon onderweg, bijvoorbeeld deze Phone Bag voor op de fiets en deze telefoonhouder met Quad-adapter. Sommige van deze telefoonhouders zijn draaibaar en dus naar wens af te stellen.

Meer zien? Voer op Fietstas.com eens het zoekwoord 'Smartphone' of 'Telefoonhouder' in - of kijk direct hieronder!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 5