Fietstassen voor de smartphone

Een fietstas waar de smartphone in past!

Fietstas.com heeft meerdere opties als het gaat om fietstassen voor de smartphone. Sowieso zijn er heel veel tassen voor op de fiets die één of meerdere vakken hebben. In veel gevallen zit daar ook een kleiner (rits)vakje bij waar de mobiele telefoon prima in past.

Maar... er zijn ook fietstassen die speciaal rekening hebben gehouden met uw mobiele telefoon. Met een vakje dat ervoor op maat is gemaakt. Vaak in combinatie met waterdichtheid, zodat uw apparaat niet onder regen te lijden heeft.

Veel van deze fietstassen zijn ingericht op gebruik voor kantoor, opleiding of school. Deze fietstassen vallen vaak onder de noemer Messenger. In sommige gevallen past er ook een laptop of notebook in. De productbeschrijving op Fietstas.com legt het u altijd goed uit (en bij aanvullende vragen staan we u altijd graag te woord).

Fietstas met plek voor smartphone


De volgende fietstassen van Willex zijn voorbeelden van een tas met gescheiden opbergvak voor de smartphone: deze attachétas voor smartphone en deze multifunctionele fietstas voor smartphone.

Ook deze pakaftas van New Looxs met smartphone-vak is één van de goede voorbeelden. Maar ook wat hippere fietstassen zijn – als gezegd – meermalen voorzien van een vak waarin ook prima een smartphone past, zoals de Mondi Joy Single.

Typische fietstassen voor de smartphone zijn vaak ook de stuurtassen. Dit zijn kleinere fietstasjes die veel gemak bieden, onder andere doordat ze letterlijk binnen handbereik zijn. In verreweg de meeste van die stuurfietstassen is er een prima plek voor de mobiele telefoon, waarbij soms ook een speciaal vakje ervoor is ingericht. Fietstas.com geeft overigens altijd de tip om de productbeschrijving even bewust te lezen.KLICKfix voor mobiele telefoon


Deze waterbestendige stuurtas van het topmerk Thule is een goed voorbeeld van een fietstas voor de telefoon. Een goedkopere en buitengewoon leuk tasje is ook deze kleine stuurtas die echt specifiek voor de Smartphone is gemaakt: de Ventura 110.

En natuurlijk heeft ook KLICKfix (specialist in bevestigingssystemen) een oplossing voor uw phone onderweg: deze telefoonhouder voor op de fiets.

Meer zien? Voer op Fietstas.com eens het zoekwoord 'Smartphone' in - of kijk direct hieronder!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 5