Cortina fietstassen

Een fietstas voor een Cortina e-bike kopen? Deze fietstassen passen op een Cortina elektrische fiets. Het zijn e-bike tassen zoals een dubbele fietstas, zadeltas, stuurtas en frametas. Maar ook een enkele tas, meestal een pakaftas, kan worden bevestigd op een Cortina. Vind hier een fietstas voor bijvoorbeeld de Cortina YOYA, E-U1, E-U4, E-Roots, E-Octa of E-Transport damesfiets of herenfiets. Fietstas.com heeft een tas voor alle varianten van deze uitvoeringen, afgestemd op de gewenste elektrische rijstijl.

Wanneer past een fietstas op een Cortina? We hebben het uitgezocht en getest. Deze tassen passen op een Cortina omdat de accu van de e-bike het bevestigen van de tas (en het weer van de fiets afnemen) niet hindert. Het betreft in elk geval de bijgaande dubbele fietstassen, stuurtassen, zadel fietstassen, voortassen en frametassen. Let echter wel op het volgende (!).

Welke fietstas past op een Cortina?

Belangrijkste aandachtspunt: heeft de tas bevestigingshaken én zit de Cortina accu achterop bij de bagagedrager? In dat geval moet de ruimte tussen accu en spijlen voldoende zijn om de e-bike tas te kunnen plaatsen en afpakken. Concreet betekent dit dat er bij een Cortina elektrische fiets minimaal 10 millimeter ruimte moet zijn tussen de spijl(en) van de achterdrager en de accu. Is dat het geval, dan zullen de haken niet alleen zeker passen, maar is het óók mogelijk om de benodigde draai te kunnen maken. Dat is bij een haaksysteem immers een noodzakelijke handeling wanneer u de enkele pakaftas op en van de fiets wilt halen. Is de ruimte nét iets minder dan 10 millimeter? Dan past de tas mogelijk (net) alsnog.

Toelichting: het is altijd van belang dat u zelf deze afstand op uw eigen Cortina fiets meet. Welke ruimte we precies bedoelen, ziet u op deze foto:

Amslod fietstassen

 

E-bike tas voor een Cortina kopen?

Als betrouwbare partner bieden wij u in deze shop de mogelijkheid om goedkoop een Cortina fietstas te kopen. Of het nou gaat om een tas voor de Cortina YOYA, E-U1, E-U4, E-Roots, E-Octa of E-Transport. Goede tests en reviews van Fietstas.com, in combinatie met de laagste prijzen, hoge service en zorgvuldige, snelle verzending, maken de keus eenvoudig. Vóór 22.00 uur besteld, betekent levering van de tas voor uw Cortina de volgende dag, op het gewenste adres. Rechtstreeks uit ons magazijn in Beverwijk. Vele (zeer) tevreden klanten gingen u al voor!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 4