Fietsmanden voor de kat

Fietsmanden zijn er ook voor katten! Met een goede fietsmand voor uw kat biedt u uw metgezel een fijne plek op de fiets. Een kattenfietsmand zorgt er bovendien voor dat ook uzelf prettig op de tweewieler zit en veilig kunt navigeren. Uw kat blijft immers gemakkelijk zitten op een comfortabele plek.

Naast kattenfietsmanden ook grotere hondenfietsmanden
Naast een poes of kat kan er natuurlijk ook een ander dier in de mand, zoals in de meeste gevallen een hond. Voor de trouwe viervoeters zijn er ook andere, grotere formaten beschikbaar. Daarnaast passen natuurlijk ook de kleinere honden juist goed in een kleinere fietsmand zoals u ziet op deze pagina's.

Kattenkussentjes en draadkoepels op de fiets
Zie ook onze accessoires voor de kattenmand voor op de fiets. Denk aan een bodemkussentje voor in de dierenfietsmand of aan een draadkoepel voor over de kattenfietsmand heen. Het eerste biedt extra zachtheid en zitgemak voor uw poes of kat onderweg. En de koepel voor over de fietsmand zorgt ervoor dat uw kat er niet uit kan en dus veilig meerijdt, terwijl het uitzicht er niet onder lijdt.

Montage fietsmand kat
Er zijn kattenfietsmanden die geschikt zijn voor KLICKfix, maar ook andere soorten bevestiging voor op de bagagedrager of aan het zadelframebuis. De betreffende bevestigingsmethode staat beschreven bij het product. Heeft u na het lezen daarvan nog een vraag? Stel deze gerust, we helpen u graag.Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1