Merken schoudertassen en overige fietstassen

Op deze pagina staan onze schouderfietstassen onderverdeeld per merk. Fietstas.com is al jarenlang een autoriteit op het gebied van fietstassen. We zijn er trots op veel verschillende merken te mogen vertegenwoordigen. Bij ons vindt u onder meer schoudertassen van AGU, Basil, Beck, Brooks England, Cordo, Cortina, FastRider, Jack Wolfskin, New Looxs, Racktime, Selle Monte Grappa, Vaude, Willex, XD Design en XLC.

Wij verkopen u graag een goed product. Zoals een goede schoudertas voor op de fiets; het soort tas dat u vindt op deze pagina's. Om die kwaliteit voor elkaar te krijgen, spelen meerdere zaken een rol. Een belangrijke is dat wij de meest complete keuze willen aanbieden. Zo mist u niet één schouderfietstas die voor u persoonlijk misschien wel het meest interessante is.

Merken schoudertassen (voor de fiets): zo volledig mogelijk

Daarmee zijn we ook zo volledig mogelijk in het aanbieden van verschillende merken. Zie wat dat betreft ook onze merkenpagina met alle brands van Fietstas.com. Elk merk heeft zijn eigen fantastische aanbod. Met eigenlijk al deze merken voor schouderfietstassen en hun leveranciers hebben we een goed en persoonlijk contact. Zij én wij willen u het mooiste aanbod aan fietstassen tonen! En het leuke is dat elk merk daarbij natuurlijk ook zijn eigen karakter en portfolio heeft!

Alle kanten van het fietstassen-spectrum
Het ene merk speelt bijvoorbeeld vooral in op het ontwikkelen en maken van fietstassen in het eenvoudige segment. Voor fietsers, e-bikers en bezitters van andere soorten fietsen die vooral een goede basis en praktisch nut centraal zetten. 'Goed is goed'. Aan de andere kant van het fietstassen-spectrum bevinden zich de merken die tot in alle finesses het uiterste zoeken!

Elk merk zijn eigen focus en karakter

Beide - en alles daartussenin - vinden wij als eigenaren en medewerkers van Fietstas.com zeer de moeite waard. Zoals we al zeiden: elk merk, elk zijn karakter! Los daarvan zien we bij al deze fabrikanten buitengewoon veel aandacht voor innovatie, en het telkens weer nog mooier maken van het eigen fietstassen-gamma. Waarbij elk merk zijn eigen focus blijft behouden; een bepaalde smaak of range aan smaken bedient; een bijzondere gimmick of slimme bevestigingsmethode heeft; andere materiaalkeuzes maakt. En hoe dan ook steeds weer nieuwe inzichten opdoet. Voor ons is dat een prettig gegeven. Want met al die merken bij elkaar kunnen we, voor elke doelgroep, elk individu, elke soort fietsliefhebber, de juiste fietstas(sen) bieden.

Dankzij alle merken een fietstas op maat voor elk individu

Of het nou voor naar school is, naar werk, voor trekking en touren, voor mountainbiken, voor een dagfietstocht, voor het winkelen en boodschappen doen, voor het fietsen naar de sportclub, voor het fietsen met kinderen, enzovoort. Kies en bekijk hier een merk en vindt er de meest praktische én de meest bijzondere, mooie schoudertas, voor u als persoon op maat!

 

Lees meer