Stuurfietstassen

Bent u op zoekt naar een fietstas maar wilt u liever niet een al te groot exemplaar? Dan is een stuurtas wellicht wat voor u. Met een stuurtas neemt u gemakkelijk de noodzakelijke dingen mee, maar belast u niet onnodig uw fiets. Een stuurtas is ook ideaal voor de sportieve (toer)fietser. Dit komt onder andere omdat een aantal stuurtassen bovenop een apart vak hebben voor een routekaart of mobiele telefoon.

Basil Bohème City Bag Indigo

Stuurfietstassen in verschillende soorten, maten en kleuren
Stuurtassen zijn uitgevoerd in een klein formaat, wat ze makkelijk mee te nemen maakt. Toch is er ook binnen de categorie stuurtassen onderscheid te maken tussen grotere en kleinere exemplaren. Zo is er altijd een formaat tas die bij uw wensen past. In een stuurtas neemt u gemakkelijk de voor u essentiële dingen mee, zoals een portemonnee, een flesje drinken, wat te eten of een zonnebril. Qua stijl hebben we hele sportieve stuurtassen in ons assortiment maar ook wat chiquere exemplaren. Deze zijn bijvoorbeeld perfect voor woon-werkverkeer terwijl een sportievere tas ideaal is voor de toerfietser.

Een stuurtas bevestigd aan stuurpen
Een stuurtas wordt doorgaans door middel van een kliksysteem aan de stuurpen bevestigd. Dit maak het vastmaken van de tas aan uw stuur zeer eenvoudig. U kunt de tas ook gemakkelijk weer losmaken als u op de plaats van bestemming bent aangekomen. Sommige stuurtassen hebben een extra hengsel waardoor de tas ook als schoudertas met u mee te dragen is.

Willex Stuurfietstas 1200 Kliksysteem Bruin

Stuurtassen met vak voor routekaart of smartphone
Een aantal stuurfietstassen is voorzien van een doorzichtig bovenvak waar u een routekaart of mobiele telefoon kunt plaatsen. Dit is handig voor navigatie onderweg als u een tocht gaat fietsen en via een kaart of app op uw mobiele telefoon uw route heeft uitgestippeld. Maar ook tijdens uw dagelijkse ritje naar uw werk kan het handig zijn om uw smartphone bij de hand te hebben. U heeft op die manier namelijk snel toegang tot uw muziek of apps.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 10