Rugzak voor kinderen

Naast rugtassen voor volwassenen heeft Fietstas.com een mooie collectie aan rugtassen voor kinderen. De kinderrugtassen staan qua kwaliteit en duurzaamheid gelijk aan de grote rugzakken voor volwassenen. Ze zijn veelal afkomstig van dezelfde producenten en gefabriceerd van hetzelfde materiaal.

In ons aanbod vindt u tassen voor kinderen vanaf een jaar of twee. Van praktische rugzakken voor bijvoorbeeld naar de crèche, school, een dagje weg of een nachtje logeren tot speciale hydratatie rugzakken (rugtassen met ingebouwd drinksysteem) voor de sportieve jeugd.

De betere rugzakken voor kinderen

In ons assortiment staan de betere kinderrugzakken. Van basic en heel praktisch tot zelfs multifunctionele juweeltjes. Ontwikkeld door gespecialiseerde merken die een kleurrijke, typische kinderrugzak combineren met de beste kwaliteit.

Bestendig tegen onstuimig gebruik
Alle merken hebben aandacht voor comfortabel dragen. Zachte, tegelijkertijd solide elementen en verstelbare banden spelen hierbij een logische rol. Aandacht is er zeer zeker ook voor materiaal dat bestendig is tegen intensief en soms 'onlogisch' gebruik door jonge, vaak nog wat onstuimige kinderen.

Gerenommeerde merken
Bij dit alles gaan gerenommeerde merken zoals Jack Wolfskin en Dakine natuurlijk weer een stapje verder. Zeker voor intensief dagelijks gebruik en/of lange fietstochten met het gezin, is dit een voor de hand liggende categorie kinderrugzak.

Er is (blijkbaar) veel dat in een kinderrugzak past!

Wat voor volwassenen gewenst is in de dagelijks praktijk, is dat vaak voor kinderen en iets oudere jeugd óók. Daarom verkopen we kinderrugzakken met bijvoorbeeld goed beschermde laptopvakken, tabletvakken en gewatteerde vakjes voor het onderweg meenemen van de smartphone. Er zijn ook exemplaren met organisers voor het meenemen van mappen en andere paperassen zoals voor naar school.

Van zonnebrilvakje tot meenemen van skateboard
Ook een plek voor een waterfles, krasvrije zonnebrilvakken, mesh compartimenten, reflectie en snufjes zoals extra lussen voor het kunnen aanhangen van helm, kleding of zelfs een skateboard, behoren tot de vele kinderrugzakmogelijkheden.

Maak kennis met het bijgaande aanbod aan de betere rugzakken voor kinderen. We hebben compacte varianten maar ook de wat grotere - en veel inhoudsmaten daartussenin. Er zitten zelfs multifunctionele exemplaren tussen (rugzak, trolley, fietstas, schoudertas inéén). Zie ook de mooie kleuren! En overige, opvallende designs waar veel kinderen direct vrolijk van worden. De ontwikkelafdelingen van de merken waarmee Fietstas.com samenwerkt, zitten zichtbaar nooit stil...

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de kinderrugzakken
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3