Dakine

Dakine is in 1979 opgericht in Hawaii. Dit bekende merk maakt rugzakken, reistassen, accessoires en kleding voor mensen die houden van surfen, snowboarden, skateboarden, mountainbiken, skiën, windsurfen, kiteboard en reizen. In ons assortiment vindt u voornamelijk rugtassen van Dakine. Maak kennis met de rugzakken - ook voor op de fiets en  voor school - van Dakine.

Voor extreme sporten, maar ook voor fietsen heeft Dakine veel accessoires in huis. Op Fietstas.com vindt u vooral de reistassen, fietsrugzakken, rugtassen voor school en mogelijk andere soorten fietstassen van dit Amerikaanse merk. De Dakine fietsrugzakken en andere rugtassen staan bekend om hun vaak rustige, degelijke uiterlijk en dito kwaliteit. Een Dakine-rugtas gaat bijzonder lang mee.

Dakine rugzakken

Dakine rugtassen, fietsrugzakken en andere fietstassen

De tassen van Dakine (spreek uit: Dakaain) hebben ook veel aandacht voor details. Zo blinken veel van de rugzakken uit in de organisers en praktische ruimtes voor bijvoorbeeld een laptop, zonnebril, oplader, powerbank, USB-stick en méér zaken voor de werknemer, scholier of student van nu. Het spreekt verder voor zich dat in deze shop veel te kiezen is, ook als het gaat om een duurzame accessoire van Dakine. Denk aan de kleur, het formaat, de indeling en de doordachte draagmogelijkheden.

Dagrugzakken voor school of werk

In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod van de praktische schoolrugtassen van Dakine. Deze rugtassen, zoals de bekende Campus, de Essentials Pack en de nieuwere Method, zijn ideaal voor school of studie door allerlei handigheden. Zo hebben deze rugtassen een laptopcompartiment, een organiser, een zonnebrilvak en in sommige gevallen zelfs een koelvak voor een koele lunch. De verstelbare schouderriemen en het rugpaneel zorgen voor een goede pasvorm en draagcomfort. Deze rugtassen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en trendy prints. De schoolrugtassen van Dakine zijn niet voor niets zo populair onder scholieren!

Dakine rugtas CampusDakine Rugtas Essentials PackDakine rugtas Method

Rugzakken voor op reis of vrije tijd

Dakine heeft ook een aantal mooie rugtassen voor vrije tijd of voor op reis. Zo heeft rugtas Verge een tablet- en laptopvak, een overzichtelijke organiser, verborgen ritsvakjes aan de zijkanten en trolleybevestiging. Met deze trolleyband kunt u de rugtas tijdens het reizen op uw rolkoffer plaatsen. En de stoere Motive-rugzakken zijn perfect voor een dagje weg.

Fietsrugzakken van Dakine

Daarnaast vindt u op Fietstas.com ook sportieve fietsrugzakken van Dakine, zoals de Syncline. Rugtas Syncline heeft een geïntegreerd drinksysteem dat bestaat uit een waterzak en een drinkslang. Zo kunt u drinken tijdens het fietsen zonder dat u van uw fiets hoeft te stappen. Voor veel draagcomfort zijn de schouderbanden en het rugpaneel van de tas goed ventilerend. De Syncline is er voor dames en heren. De Woman's Syncline is wat kleiner van formaat en helemaal afgestemd op de vrouwelijke anatomie. Een andere fietsrugzak van Dakine is de Drafter, ook met een ingebouwd drinksysteem.

Dakine rugtas Syncline

Rugtassen voor kinderen

Speciaal voor kinderen heeft Dakine hele leuke, compacte en praktische kinderrugzakken ontwikkeld, in vrolijke kleuren en met speelse prints. Voorbeelden hiervan zijn rugtas Grom en rugtas Kids Campus.

Bekijk ons uitgebreide aanbod van Dakine-rugtassen in het overzicht hieronder!

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 9