Dakine

Dakine is in 1979 opgericht in Hawaii. Dit bekende merk maakt rugzakken, reistassen, accessoires en kleding voor mensen die houden van surfen, snowboarden, skateboarden, mountainbiken, skiën, windsurfen, kiteboard en reizen. In ons assortiment vindt u voornamelijk rugtassen van Dakine. Maak kennis met de rugzakken - ook voor op de fiets en e-bike - van Dakine.

Voor extreme sporten, maar ook voor fietsen heeft Dakine veel accessoires in huis. Op Fietstas.com vindt u vooral de tassen, reistassen, rugzakken en mogelijk andere soorten fietstassen van dit Amerikaanse merk. De Dakine fietsrugzakken en andere rugtassen staan bekend om hun vaak rustige, degelijke uiterlijk en dito kwaliteit. Een Dakine tas gaat bijzonder lang mee.

Dakine rugzakken

Dakine rugtassen, fietsrugzakken en andere fietstassen

De tassen van Dakine (spreek uit: Dakaain) hebben ook veel aandacht voor details. Zo blinken veel van de rugzakken uit in de organisers en praktische ruimtes voor bijvoorbeeld laptop, zonnebril, oplader, powerbank, USB-stick en méér zaken voor de werknemer, scholier of student van nu. Het spreekt verder voor zich dat in deze shop veel te kiezen is, ook als het gaat om een duurzame accessoire van Dakine. Denk aan de kleur, het formaat, de indeling en de doordachte draagmogelijkheden.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 11