Fietstassen van klein formaat

Op zoek naar een kleine fietstas? U vindt ze hier op Fietstas.com. In feite is een kleine fietstas een beetje een breed begrip. Ook in de categorie dubbele fietstassen – die vaak toch gezien worden als grote fietstassen – vindt u namelijk kleine(re) modellen. En een enkele fietstas is niet per se heel klein, maar vaak wel compact en licht. Als u een écht kleine fietstas zoekt, komt u al gauw uit op een stuur-, frame- of zadeltas. Ook in deze categorie fietstassen is ontzettend veel keuze.

Een ‘kleine’ dubbele of enkele fietstas
Bij het woord ‘dubbele fietstas' denkt u waarschijnlijk niet direct aan klein. Toch zijn er ook binnen deze categorie grote én kleine modellen. We hebben fietstassen in het assortiment met een inhoud van maar liefst 50 liter maar ook dubbele fietstassen met een compacte 20 liter aan inhoud. Het voordeel van een kleine dubbele fietstas is dat deze compact is, maar dat u uw spullen wél veilig en stabiel achterop de fiets kunt vervoeren. 

Willex Dubbele fietstas Bagagetas S 1200 Zwart - 20 liter

Een wat kleinere enkele fietstas/pakaftas
Het voordeel van een wat kleinere enkele fietstas is dat deze niet alleen compact is, maar tegelijkertijd multifunctioneel is in gebruik. Een shoppertas bijvoorbeeld, is makkelijk mee te nemen, zowel aan de fiets als los van de fiets. Hetzelfde geldt voor een carry all bag. Zo krijgt ‘klein’ of ‘compact’ ineens een heel nieuwe betekenis. Uw fietstas is niet langer een log ding dat permanent op uw fiets zit, maar iets waar u ook plezier van heeft als u de fiets geparkeerd heeft. En het leuke is dat carry all tassen qua look en formaat erg lijken op een handtas.

New Looxs Bari Folla Green Grey

Echt kleine fietstassen: stuur-, frame- en zadeltassen
Bent u echt op zoek naar een zo klein mogelijke fietstas voor alleen de hoofdnodige spullen, dan is een frametas, stuurtas of zadeltas wat voor u. Deze tasjes bevestigt u eenvoudig op of aan de fiets en vervolgens heeft u er verder geen omkijken naar. Dit soort tasjes bieden doorgaans precies genoeg ruimte voor essentiële spullen zoals een portemonnee of mobiele telefoon. Ook kunt u er doorgaans een flesje water of een fietsslot in kwijt. Frame- stuur- en zadeltassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

ABUS Frametas ST200

 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 9