Fietsrugzak met waterzak

Veel van onze rugzakken voor op de fiets zijn uitermate geschikt voor de sportieve fietser. Dit heeft te maken met het design van de tassen, maar ook met praktische details. Zo verkopen we op Fietstas.com onder andere fietsrugzakken die voorzien zijn van een speciaal waterreservoir. Als u dit type rugzak op uw rug heeft, kunt u onderweg water drinken zonder dat u daarvoor eerst een bidon of flesje hoeft te pakken. Ideaal voor tijdens een (langere) fietstocht dus! 

De fietsrugzakken met waterzak zijn uitermate geschikt voor op de racefiets, mountainbike, toerfiets of trekkingfiets. Voordat u op pad gaat, vult u het reservoir met water. Het slangetje zet u vast op de schouderband van de tas en zodoende kunt u onderweg drinken zonder dat u hiervoor uw handen van het stuur hoeft te halen. Dit systeem is dus zowel gemakkelijk als veilig. 

Verschillende formaten

Onze rugzakken met ingebouwd drinksysteem zijn er in verschillende formaten. U vindt ze handig bij elkaar in het overzicht hieronder. Ook kunt u desgewenst losse accessoires bijbestellen, zoals een reinigingsset. De rugzakken dragen comfortabel en bieden bovendien nog voldoende opbergruimte voor enkele spulletjes. 

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 4