Fietstas driewieler

Bent u op zoek naar een fietstas die geschikt is voor op een driewieler? Dan bent u hier aan het juiste adres. Niet elk type fietstas is geschikt voor op dit speciale type fiets. Zo is het op een driewieler lastig om een fietstas achterop te plaatsen. Wij van Fietstas.com raden u in plaats daarvan een stuurtas aan. Alle fietstassen die geschikt zijn voor op een driewieler vindt u in onderstaand overzicht.

Een driewieler is een goed en veilig alternatief voor volwassenen die om wat voor reden dan ook niet meer op een gewone fiets kunnen of willen fietsen. Natuurlijk wilt u ook op uw driewieler de mogelijkheid hebben om uw spullen te vervoeren. Een stuurtas komt dan goed van pas.

De voordelen van een stuurtas
Een stuurtas heeft als voordeel dat hij lekker compact is. Dit zorgt ervoor dat de tas niet voor extra belasting zorgt tijdens het manoeuvreren en sturen. Bovendien zijn stuurtassen vaak ook los van de fiets met u mee te nemen. Ideaal als u, eenmaal aangekomen op uw plaats van bestemming, uw spullen niet onbeheerd achter wilt laten. U bevestigt een stuurtas doorgaans door middel van een handig kliksysteem aan uw stuur. De tas is dus in een handomdraai vast te klikken en weer los te maken.

Sportief of trendy?
In ons assortiment vindt u verschillende soorten stuurtassen. Zo hebben we sportieve, effenkleurige modellen, maar ook trendy modellen die wel wat weg hebben van een handtas. Kortom, wat uw smaak ook is, de kans is groot dat er een stuurtas voor u bij zit. Neem dus gerust eens een kijkje bij onze stuurtassen hieronder!

Ook leuk: een fietsmand!
In plaats van een fietstas aan het stuur kunt u ook kiezen voor een leuke fietsmand. We hebben een speciale categorie met leuke fietsmanden voor aan het stuur. Ook deze zijn eenvoudig te bevestigen (middels twee haken of een kliksysteem) en van de fiets af te nemen.

 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1