Stoere fietstassen

Stoere fietstassen. Voor heren en natuurlijk ook voor dames. Je vindt ze hier. Maar wat maakt een fietstas stoer? Tja, voor een klein deel is het een kwestie van smaak. En soms zit het 'm enigszins in de X-factor. Maar toch: de meeste mensen, en dus ook meeste fietsers of e-bikers, associëren 'stoer' met het materiaal en met de 'looks'. Wat betreft het materiaal: in onze shop vind je meerdere fietstassen in Jeans-stijl, evenals prachtige fietstassen gemaakt van fijn, stoer leder. En wat betreft de looks: soms zie je een fietstas of fietsrugzak en... die past dan gewoon écht bij een stoer persoon. En ook veel robuuste enkele en dubbele fietstassen behoren nu eenmaal tot het wat 'ruigere soort'.

Het moet natuurlijk wel een beetje bij je passen. Als stoere heer of stoere dame. Heren en dames die hun stoere karakter óók graag willen zien matchen op de fiets of elektrische variant. Voor de jeugd, maar ook voor volwassenen zijn er dan sowieso de fietsrugzakken die van zichzelf al een stoer uiterlijk hebben, alleen al door de wijze van dragen (op én van de fiets). Maar ook veel andere type fietstassen zijn zowel robuust als hip; in uiterlijk én manier van meenemen.

 

Stoere fietstassen Stoere fietstassen

Stoere fietstas kopen?

Jeans, leer, denim, maar ook een legerprint bijvoorbeeld staat garant voor het stempel 'stoer' dat op je geplakt wordt als je zo'n soort fietstas op je e-bike, mountainbike of oude stadsfiets hebt zitten. Onderstaand zie je een groot aantal voorbeelden. Let ook even op de prijs of vind zelfs een leuke korting. Besteld vóór 22.00 uur? Fietstas.com stuurt je de tas dezelfde dag toe!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 15