Ortlieb Dubbele Fietstas

Ortlieb is een merk met wereldfaam, geboren in Duitsland. Het begon in 1982 met het maken van fietstassen en andere uitrusting die van founder Hartmut Ortlieb hélemaal waterdicht moesten zijn. En anno nu? Nog steeds is 100% waterproof één van de peilers waar Ortlieb op vaart, maar dan met de meest innovatieve technieken. Terwijl de eerste fietstassen nog met de hand werden gemaakt, is het productieproces van Ortlieb nu geperfectioneerd, het assortiment enorm uitgebreid en zijn de gebruikte technieken de allerbeste in de fietstassenwereld.

De producten van Ortlieb staan bekend om het oerdegelijke materiaal en de perfect dichte afsluitingen, in de vorm van rolsluitingen, waterdichte ritsen, klittenbandsluiting en schuifsluitingen. Het design is mooi én heel herkenbaar: strak, praktisch en sportief. Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij Ortlieb.

Ortlieb fietstassen zijn gewild bij fietsers, e-bikers, toerfietsers, racefietsers en andere sportieve fietsers. Van fietstassen voor naar kantoor, tot waterproof tassensets, stuurtassen, frametassen en zadeltassen voor toertochten en bikepacking.

Dubbele fietstas van Ortlieb

De dubbele fietstassen van Ortlieb zijn geschikt voor aan de voor- of achterdrager van een fiets, elektrische fiets of een sportieve trekking bike. Zoals alle tassen van Ortlieb zijn ook de dubbele fietstassen waterdicht. De tassen worden aan de drager bevestigd met het Quick-Lock 2.1 of het QL 3.1 bevestigingssysteem. Bekende modellen dubbele fietstassen van Ortlieb zijn de Back-Roller en de Bike-Packer voor achterop, en de Sport-Roller en Sport-Packer die geschikt zijn voor zowel een voor- als achterdrager. Voor wie veel bagage mee wil nemen is de grote Back-Roller Pro een aanrader.

De tassensets van Ortlieb bestaan uit twee enkele fietstassen, die ook los van elkaar gebruikt kunnen worden. Van de fiets af kunt u deze fietstassen gemakkelijk meenemen aan de verstelbare schouderbanden. Tip: de Back-Rollers kunnen goed gecombineerd worden met de Sport-Rollers, en de Bike-Packers met de Sport-Packers in dezelfde kleuren. Om het helemaal af te maken zijn er ook nog bijpassende stuurtassen: de Ultimate Six-lijn.

Garantie van Ortlieb

De tassen en andere producten van Ortlieb zijn oersterk, 100% waterdicht en slijtvast. De producten hebben dus een zeer lange levensduur. Om die reden zit er op Ortlieb-producten maar liefst 5 jaar garantie vanaf de datum van aankoop. Hier leest u meer over de garantieprocedure van Ortlieb.

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 3