Meer dan € 30,-

Op zoek naar een framefietstas van de beste kwaliteit? En mag het gerust wat meer kosten omdat u van plan bent lang met de aankoop te doen, en er optimaal van wilt profiteren? Hier staan onze high-end frametassen die opvallen vanwege de materiaalkeuze of hun toepassingen. Zo vindt u hier hoogwaardige trekking fietstassen  voor aan het frame, en ook onze leren frametassen. Alle fietstassen in het overzicht hieronder vallen in de prijscategorie > 30 euro. Deze zijn hun geld dubbel en dwars waard! 

Vooral voor langere toertochten met de fiets, zoals een trekkingfiets, heeft een frametas veel meerwaarde. De frametas benut alle ruimte voor het degelijk opbergen van allerlei spullen onderweg. Dat geeft nét die extra mogelijkheid om gemakkelijk alles wat nodig is - of kan zijn - bij de hand te hebben.

Welke frametas kopen?
Er zijn kleine frametassen. Er zijn ook echt heel grote frametassen. En het zal u niet verbazen: ze zijn er óók in de range 'medium'. Voor elke fiets - trekkingfiets, elektrische fiets of ander soort sportieve tweewieler - is er een geschikte tas te vinden. Vaak past deze ook perfect bij de voortas, achtertas, stuurtas en/of zadeltas. Zeker bij de chiquere merken kunnen al deze trekking fietstassen één, fraai geheel vormen. In de kleur, het design en de formaten die u wenst en nodig heeft.

Nog een voordeel van een fietstas voor aan het frame
Een extra voordeel van een fietstas voor aan het frame is dat deze de fiets niet te zwaar belast. Dat biedt een goede balans, en elke toerfietser kent de waarde en het belang daarvan!

Meer informatie
Meer informatie over de mogelijkheden van een frametas, zoals de wijze van bevestigen, is te lezen op onze overzichtspagina 'Frametassen'. Daar staat informatie over onder andere de bevestiging onder de bovenbuis en de daarmee gepaard gaande driehoekige vorm. En over de varianten die juist bovenop de bovenbuis hun - eveneens stabiele - plek vinden. En bijvoorbeeld over de kleinere frametassen, die voldoende plek laten aan de bidonhouder.

Exclusieve frametassen

Op deze pagina staan de exclusieve frametassen, vanaf een prijs van 30 euro. Zie ook onze overzichtspagina met alle 'Prijzen van frametassen'.

De voordelen van Fietstas.com:

  • De bekendste fietstassen webshop van Nederland!
  • Aantrekkelijke prijzen: ook de frametassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: uitstekende waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 4