Rugzak school - de leukste fietsrugzakken voor naar school

Een goede rugzak voor het vervoeren van de iPad/laptop en/of schoolboeken: het is één van de belangrijkste dingen om aan te schaffen wanneer u schoolspullen gaat kopen voor uw zoon of dochter. Immers: een schooltas wordt veel gebruikt en moet dus van goede kwaliteit zijn. Ook is het handig als de tas gemakkelijk te vervoeren is op de fiets. Wij hebben voor uw schoolgaande kind de ideale tas in huis, namelijk de fietsrugzak!

Een fietsrugzak is zo ideaal omdat dit type tas handig op en los van de fiets meegenomen kan worden. Tijdens het fietsen haakt uw kind de rugzak aan de bagagedrager of plaatst 'm voorop in het fietskrat of de fietsmand. Zo heeft uw zoon of dochter er tijdens het fietsen geen omkijken naar. Eenmaal aangekomen op school haalt hij of zij de tas eenvoudig van de fiets en neemt 'm zo mee de school in.

Met stoer design

Het spreekt voor zich dat onze schoolrugzakken qua design niet onderdoen voor 'gewone' schooltassen. Ze zien er dus niet uit als een typische fietstas. Uw zoon of dochter hoeft zich met een rugfietstas op school dus zeker niet te schamen. Uiteraard zijn onze rugzakken van goede kwaliteit en bieden ze voldoende draagcomfort. De meeste fietsrugzakken hebben bovendien een speciaal gewatteerd vak voor de laptop/iPad. Ideaal voor alle kinderen die digitaal onderwijs volgen!

>>> U vindt onze fietsrugtassen in onderstaand overzicht handig bij elkaar.

>>> Meer fietsproducten voor uw schoolgaande zoon of dochter kopen? Kijk ook eens op onze 'Back to School' pagina!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 15