Rugzak laptop

Rugzakken voor op de fiets worden steeds populairder en dan vooral de exemplaren waar een laptop of iPad in vervoerd kan worden. Deze laptoprugzakken zijn met name in trek bij forenzen, studenten en schoolgaande jeugd. Sommige fietsrugzakken kunnen aan de bagagedrager gehaakt worden, alle fietsrugzakken kunnen natuurlijk mee in fietskrat of fietsmand. Twee vliegen in één klap dus!

Voor scholieren, studenten en forenzen geldt dat het van groot belang is dat hun laptop of tablet in een fietsrugzak heelhuids overkomt. Daarom zijn de meeste laptoprugzakken voorzien van een speciaal, gewatteerd laptopvak. Met een dergelijk afsluitbaar vak geniet een laptop of iPad extra bescherming.

Vervoer fietsrugzak laptop

Een laptoprugtas is op verschillende manieren op de fiets te vervoeren. U kunt ‘m voorop kwijt in een fietskrat of fietsmand, maar u kunt 'm ook aan de bagagedrager haken. Veel jongeren zullen de rugzak in een fietskrat mee willen nemen of gewoon los op de voordrager. Dit is geen probleem. Uiteraard kan de rugzak onderweg op de fiets ook gewoon op de rug gedragen worden.

Laptoprugzakken in verschillende maten en designs

Zoals u in onderstaand overzicht kunt zien, zijn onze laptoprugzakken er in verschillende soorten en uitvoeringen. We hebben wat nettere exemplaren, maar verkopen ook stoerdere fietsrugtassen. Wat uw stijl of de stijl van uw kind ook is, de kans is groot dat u bij ons slaagt voor de tas van uw keuze.

Fietsrugzakken van hoge kwaliteit

Al onze fietstassen – en dus ook onze fietsrugzakken voor de laptop – zijn van hoge kwaliteit. Veel van onze rugtassen voor op de fiets zijn bijvoorbeeld waterafstotend, wat wel zo handig is als u een laptop, iPad of smartphone vervoert. Daarnaast kunt u rekenen op voldoende draagcomfort. Een rugzak moet natuurlijk wel lekker zitten, zeker als deze vaak gebruikt wordt.

>>> Meer fietsproducten voor uw schoolgaande zoon of dochter kopen? Kijk ook eens op onze 'Back to School' pagina!

>>> Fietst u naar uw werk en bent u benieuwd naar onze fietsproducten? Kijk eens bij onze woon-werkfietstassen!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 15