Vaderdag cadeau idee: verrassing voor op de fiets!

Wat geven voor Vaderdag? Vind hier inspiratie voor het kopen van een leuk vaderdag cadeau voor op zondag 18 juni 2023. Ter inspiratie vind je hier ideeën voor een origineel cadeau voor een fijne verrassing voor vader: iets voor op zijn fiets. Of een leuk cadeautje voor op zijn e-bike natuurlijk. Zoals een mooie fietstas voor heren.

Vaderdag is in het jaar 2023 zoals gezegd op 18 juni. Ben je lastminute een leuke verrassing aan het verzinnen? Of ben je nog lekker op tijd voor het verkennen van een leuk vaderdag idee? Op deze site - de bekendste webshop met fietstassen in Nederland - geven we je inspiratie voor het kopen van een origineel kado. Namelijk: een fietstas voor heren. Of een stoer fietskrat van hout bijvoorbeeld. Want ook fietskratten voor mannen kun je kopen op Fietstas.com. Al hebben we vooral veel ideeën als het gaat om één van de vele heren fietstassen waarmee je (o)pa sportief, stoer of op een andere manier fris en vrolijk voor de dag komt!


Vaderdag ideeën

De ideeën voor vader die je hier kunt vinden, bestaan vooral uit mooie fietstassen. Zoals fietstassen van leer. Zo'n lederen fietstas is zowel (heel) stoer als chique. Ze zijn verfijnd van kwaliteit. Je hebt ze ook in fantastisch namaakleer met een haast evenzo luxe uitstraling. Er zijn meerdere modieuze merken die deze leren fietstassen maken die geschikt zijn voor vaders. En ze zijn er in alle soorten: zo kun je kiezen uit dubbele fietstassen, maar ook uit enkele fietstassen. Maar er zijn ook nog andere, grotere en kleinere fietstassen van leer die je vader heel speciaal zal vinden.


Nog meer inspiratie: zoals een sportieve fietstas voor lieve vaders!

Het kan natuurlijk ook heel goed zijn dat je vader voor vaderdag het liefst een sportieve accessoire voor op de fiets of elektrische fiets zou willen. Sportieve herenfietstassen voor de al iets 'oudere jongere' hebben we natuurlijk ook. In mooie herenkleuren. Ook hier geldt dat ze er in verschillende vormen zijn. Natuurlijk zijn deze vaderdag ideeën er ook weer voor achterop: zoals een enkele of dubbele fietstas voor aan de bagagedrager. Maar je hebt ook wat goedkopere herentassen voor aan het stuur. Of een gave, handige rugzak.


Kantoortas voor vader op de fiets naar zijn werk

Nog zo'n soort fietstas dat voor veel vaders erg leuk zal zijn om te krijgen voor vaderdag, is een fietstas voor naar het werk. Er is een flink aantal fietstassen op maat gemaakt voor zakelijk gebruik. Het zijn kantoortassen of aktetassen die makkelijk mee te nemen zijn op de e-bike of fiets, en ook perfect zijn voor binnen op bureau, kantoor of elders in het bedrijf.

Welk cadeautje geven voor vaderdag?

Jij kent zelf je vader het allerbeste. En je wilt vast gewoon iets erg leuks geven. Ook weer niet te duur. Maar wel een cadeautje dat je vader kan waarderen omdat óók hij ziet dat het inderdaad een origineel idee is! Daarbij denk je misschien niet direct aan een fietstas als typisch vaderdag cadeau. Maar juist dáárom zal de verrassingsfactor extra grote vormen aannemen. En het leuke is ook dat een heren fietstas, fietskrat of andere fietsaccessoire voor mannen simpelweg misschien zelfs wel dagelijks heel goed van pas komt. 


Een fietstas voor vader: toch hartstikke leuk?

Ach, als je het ons vraagt is een fietstas voor vaderdag in elk geval een origineel en hartstikke leuk cadeau idee, toch? Laat je vrijblijvend inspireren; zie hieronder!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 16