Tassenset

Bent u voor uw fietsvakantie, toertocht of dagelijkse rit naar uw werkplek op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige fietstassenset? In onze webshop vindt u een ruim aantal tassensets voor voor- of achterop de fiets. De meeste van deze tassensets zijn van topmerken als Ortlieb en Vaude.

Wanneer u kiest voor een tassenset heeft u het gemak van lekker veel opbergruimte verdeeld over twee losse tassen. U heeft dus de mogelijkheid om beide tassen tegelijkertijd mee te nemen of te kiezen voor slechts één tas. Wat ook erg handig is bij een tassenset is dat ze beide afzonderlijk van elkaar los te halen zijn. Ideaal als u onderweg of op uw logeeradres snel even één van de tassen nodig heeft en de andere op de fiets wilt kunnen laten zitten.

Tassensets van topmerken
De tassensets op Fietstas.com zijn van topleveranciers zoals Vaude en Ortlieb. Deze producenten staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige producten. Zo kunt u veelal rekenen op solide en waterdichte afwerking. De tassen zijn gemakkelijk doch stevig te bevestigen op uw fiets. Bovendien zijn de tassen voorzien van ruime en goed georganiseerde opbergvakken zodat u uw spullen in mum van tijd bij de hand heeft.

Pakaftas voorop of achterop
De tassensets in onze shop zijn onder te verdelen in tassensets voor voorop de fiets en tassensets voor achterop de fiets. Indien gewenst kunt u er natuurlijk voor kiezen een set voor zowel voorop als achterop aan te schaffen. 

Oog voor detail
De meeste fietstassensets die wij aanbieden zijn voorzien van een schouderband zodat u de tassen ook handig los van de fiets met u mee kunt dragen. Daarbij zijn de tassen doorgaans voorzien van reflectie, voor een extra stuk veiligheid onderweg. 

Tip
U kunt ervoor kiezen uw tassenset extra goed te beveiligen door middel van een cijferslot. Daarmee blijft uw tas uit grijpgrage handen wanneer u besluit te stoppen voor een korte pauze of overnachting. 

Waarom Fietstas.com?

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de tassensets voor de fiets
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 6