Tassenset

Bent u voor uw fietsvakantie, toertocht of dagelijkse rit naar uw werkplek op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige fietstassenset? In onze webshop vindt u een ruim aantal tassensets voor voor- of achterop de fiets. Deze tassensets bestaan uit twee losse enkele fietstassen. De meeste van deze sets fietstassen zijn van topmerken als Ortlieb en Vaude.

Naast deze sets van twee losse tassen, hebben we een ruim assortiment aan dubbele fietstassen.

Op deze pagina vindt u echter alleen de 'echte' tassensets.

Wanneer u kiest voor een tassenset heeft u het gemak van lekker veel opbergruimte verdeeld over twee losse tassen. U heeft dus de mogelijkheid om beide tassen tegelijkertijd mee te nemen of te kiezen voor slechts één tas. Wat ook erg handig is bij een tassenset is dat de beide fietstassen afzonderlijk van elkaar los te halen zijn. Ideaal als u onderweg of op uw logeeradres snel even één van de tassen nodig heeft en de andere op de fiets wilt laten zitten. Bovendien neemt u een of twee losse tassen van de fiets af gemakkelijker mee dan een dubbele fietstas. De tassen van een tassenset zijn vaak voorzien van een schouderband, zodat ze gemakkelijk te dragen zijn.

Tassensets van topmerken
De meeste tassensets op Fietstas.com zijn van de bekende topmerken Vaude en Ortlieb. Deze producenten staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten. De sportieve fietstassen hebben een solide en waterdichte afwerking en zijn gemakkelijk te bevestigen op uw fiets. Bovendien zijn de tassen voorzien van ruime en goed georganiseerde opbergvakken, zodat u uw spullen overzichtelijk kunt indelen. Naast deze bekende merken vindt u op onze website ook tassensets van andere merken, zoals XLC en Selle Monte Grappa.

Set fietstassen voor voorop of achterop
De tassensets in onze shop zijn onder te verdelen in tassensets voor voorop de fiets en tassensets voor achterop de fiets. Indien gewenst kunt u er natuurlijk voor kiezen een set voor zowel voorop als achterop aan te schaffen. Zo kunt u extra veel meenemen tijdens een toertocht of fietsvakantie. De merken Ortlieb en Vaude bieden bijpassende sets aan van tassen voor voorop en achterop. Wel zo mooi!Bevestiging van de tassenset
De tassensets van Ortlieb bevestigt u met het gebruiksvriendelijke Quick-Lock-systeem aan de drager van uw fiets. Dit systeem heeft zelfvergrendelende haken die gemakkelijk los klikken wanneer u aan het handvat trekt. Het bevestigingssysteem van Vaude heet Quick Mount Release (QMR). Wanneer u aan het handvatkoord trekt dat gekoppeld is aan het kliksysteem, klikken ook deze haken soepel los van de bagagedrager.

Waterproof en met oog voor detail
De fietstassen van de tassensets sluiten meestal met een praktische dekselsluiting of een waterproof rolsluiting. De meeste fietstassensets die wij aanbieden zijn voorzien van een schouderband, zodat u de tassen ook handig los van de fiets met u mee kunt dragen. Daarbij zijn de tassen doorgaans voorzien van reflectie, voor een extra stuk veiligheid onderweg. 

Tip
U kunt ervoor kiezen uw tassenset extra goed te beveiligen met een cijferslot. Daarmee blijft uw tas uit grijpgrage handen wanneer u besluit te stoppen voor een korte pauze of overnachting. 

Waarom Fietstas.com?

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de tassensets voor de fiets
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 7