Merk fietsmanden

Op deze pagina staan onze fietsmanden verdeeld per merk. Fietstas.com is al jarenlang een autoriteit op het gebied van fietstassen maar óók gespecialiseerd in fietsmanden. We zijn er trots op veel verschillende merken te mogen vertegenwoordigen. Bij ons vindt u fietsmanden van onder andere de merken Basil, Cordo, Cortina, KLICKfix, New Looxs, Racktime, Wicked en Willex.

Wij verkopen u graag een goed product. Zoals een goede fietsmand. Om die kwaliteit voor elkaar te krijgen, spelen meerdere zaken een rol. Een belangrijke is dat wij de meest complete keuze willen aanbieden. Zo mist u niet de fietsmand die voor u persoonlijk de beste keuze is!

Fietsmanden en merken: volledig aanbod

Daarmee zijn we ook zo volledig mogelijk in het aanbieden van verschillende merken. Zie ook onze pagina met alle merken op Fietstas.com. Elk merk heeft zijn eigen fantastische aanbod. Met eigenlijk al deze merken, ook van fietsmanden, en hun leveranciers hebben we een goed en persoonlijk contact. Zij én wij willen u het mooiste aanbod tonen! En het leuke is dat elk merk daarbij natuurlijk ook zijn eigen karakter en portfolio heeft...

Elk merk zijn eigen focus en karakter

Zoals we al zeiden: elk merk, elk zijn karakter!

Maar er is ook een duidelijke overeenkomst.

Namelijk, bij de fabrikanten met wie we samenwerken, zien we buitengewoon veel aandacht voor innovatie, en het telkens weer nog mooier maken van het eigen productengamma. Waarbij elk merk zijn eigen focus blijft behouden; een bepaalde smaak bedient; een bijzondere gimmick heeft of andere materiaalkeuzes maakt. Hoe dan ook doet elk merk, gaandeweg de jaren, steeds weer nieuwe inzichten op. Voor ons is dat een prettig gegeven. Want met al die merken bij elkaar kunnen we, voor elke doelgroep, elk individu, elke soort fietsliefhebber, ook de juiste fietsmand bieden!

Voordelen Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de fietsmanden
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer