Is de fietstas geschikt voor het plaatsen van ledlampjes?

Op Fietstas.com kunt u kiezen uit veel verschillende soorten fietstassen. Misschien is het u opgevallen dat bij de meeste fietstassen staat aangegeven of ze geschikt zijn om te gebruiken in combinatie met ledverlichting. In dit artikel leggen we kort uit wat daarmee bedoeld wordt.

In de stad heeft u in principe geen lampen nodig om de hele weg te verlichten. Wel heeft u fietslampjes nodig om zelf gezien te worden. Tegenwoordig zijn dat vaak batterijlampjes die u simpel met een elastiekje of kliksysteem aan uw fiets bevestigt. Veel mensen kiezen ervoor om een los ledlampje aan de voorkant en aan de achterkant van de fiets te hangen. Aan de achterkant gebeurt dit meestal door het lampje aan de bagagedrager te bevestigen.

Fietstas Beck Classic Open BovenkantPlek voor flexibel fietslampje?
Het kan lastig zijn als u een fietstas heeft die hierbij in de weg zit. De meeste fietstassen op Fietstas.com hebben echter een open bovenzijde. Dit betekent dat de tassen aan elke kant een flap hebben die niet over de bagagedrager doorloopt. Hierdoor blijft de bagagedrager vrij en kunt u de snelbinders gewoon blijven gebruiken. Ook kunt u in dat geval gewoon ledlampjes bevestigen aan de bagagedrager. Een aantal fietstassen heeft echter een gesloten bovenkant waardoor de bagagedrager en snelbinders niet meer (goed) bereikbaar zijn. Of een fietstas geschikt is voor gebruik met ledlampjes, staat altijd aangegeven in de beschrijvingen bij de fietstassen.
Fietsverlichting Snake
Goede ledlampjes
Op Fietstas.com kunt u ook terecht voor het kopen van goede ledlampjes voor uw fiets. Wat dacht u bijvoorbeeld van de verlichtingssetjes van de Snake? Deze ledlampjes zijn gemaakt van soepel silicone, makkelijk te bevestigen en worden geleverd inclusief batterijen.

Wij wensen u veel veilige en goed verlichte kilometers!

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE Beck Classic PTT
Beck Classic PTT
€57,95 €49,95
SALE Beck Classic Robijn
Beck Classic Robijn
€57,95 €49,95
Pagina 1 van 2