Rugzak Mountainbike / MTB - rugfietstas voor mountainbikers

Op zoek naar een goede, sportieve fietstas voor op uw mountainbike? We hebben voor uw MTB verschillende soorten fietstassen in het assortiment. Zo vindt u bij ons frame-, stuur- of zadeltassen maar kunt u ook kiezen voor een speciale fietsrugzak. Rugtassen voor op de fiets zijn ideaal want ze zijn ook gemakkelijk los van de fiets te gebruiken.

Onze rugfietstassen zijn er van verschillende merken, zoals Vaude, Thule, Basil en AGU. Deze merken staan allemaal bekend om hun kwalitatief hoogwaardige producten die bijzonder geschikt zijn voor de sportieve fietser. Veel van deze tassen komen dus ook goed van pas op uw mountainbike. Rugfietstassen voor op de MTB zijn er in verschillende soorten en formaten.

Waarom kiezen voor een mountainbike rugzak?
Een rugzak als fietstas heeft als grote voordeel dat u deze zowel op als los van de fiets handig kunt meenemen. Ideaal bij een fietstocht met een pauze onderweg. Bovendien kan er in een fietsrugzak net wat meer meegenomen worden dan in een frame-, stuur- of zadeltas. Met een rugtas voor op de fiets heeft u bijvoorbeeld onderweg zo een flesje drinken bij de hand (vandaar ook wel de term drinkrugzak). Wel zo fijn als u lekker aan het fietsen bent!

Mountainbike rugtassen met allerlei handige eigenschappen
Een MTB fietsrugtas is dus ideaal voor onderweg. Aangezien u de tas op uw rug draagt, stoort u de balans van de fiets niet. Fietsrugtassen moeten in verschillende weersomstandigheden mee kunnen en zijn daarom doorgaans waterafstotend. Vaak heeft een MTB rugzak veel verschillende opbergvakjes voor allerlei spulletjes. Bovendien zijn fietsrugzakken voorzien van een sportief design, zodat ze perfect passen bij het sportieve uiterlijk van de mountainbike.

Kortom, een rugfietstas is voor de mountainbiker een waardevolle aanvulling op zijn of haar fietsuitrusting!

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de rugzakken voor mountainbike (MKB)
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!
Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 9