Fietstas tandem

Op zoek naar een fietstas voor uw tandem? U vindt op deze pagina al onze fietstassen voor tandems heel handig bij elkaar. Ons aanbod tandemfietstassen is vrij groot. Dit komt omdat het er maar net vanaf hangt wat voor type fietstas u zoekt. Kiest u bijvoorbeeld voor een dubbele fietstas voor op de bagagedrager van uw tandem? Of heeft u liever een compacter model, bijvoorbeeld voor voorop de fiets?

Als u op zoek bent naar een fietstas voor op de tandem gaan we er vanuit dat u óf zelf een tandem heeft óf van plan bent er één te huren (bijvoorbeeld op vakantie). Als u zelf een tandem heeft en er regelmatig met de tandem op uittrekt, kan een dubbele fietstas handig zijn. Deze zijn wat ruimer dan enkele fietstassen en u kunt ze permanent op de fiets laten zitten. Enkele fietstassen zijn dan weer handig omdat ze afneembaar zijn. We hebben daarnaast ook fietstassen voor op de toerfiets of trekking fiets. Deze zijn ook geschikt voor op tandems.

Dubbele fietstassen tandem
Onze dubbele fietstassen zijn er in veel verschillende soorten en formaten. Zo hebben we hele grote exemplaren, maar ook wat compactere. Aangezien u op een tandem al met het gewicht van twee personen zit, kan het lonen om een niet al te logge, zware fietstas te kiezen. We hebben genoeg modellen met voldoende ruimte voor uw spullen die tegelijkertijd niet zwaar aanvoelen op de fiets. U vindt ze in het overzicht hieronder. 

Enkele fietstassen tandem
Het voordeel van een enkele fietstas is dat u deze ook gemakkelijk los van de fiets met u mee kunt nemen. Enkele fietstassen zijn doorgaans via twee haken aan de achterdrager van uw fiets te bevestigen. Op uw bestemming aangekomen haakt u de tas ook zo weer los. Heeft uw tandem geen bagagedrager? Kies dan bijvoorbeeld voor een stuurtas.

Tandem toer- of trekking fietstassen
De meeste mensen met een tandemfiets zullen deze gebruiken voor toer- of trekkingstochten. Het is logisch dat een eventuele fietstas moet passen bij het doel van de fiets. U vindt in ons assortiment diverse trekking fietstassen van topmerken als Vaudé en Thule. Hun collecties bevatten verschillende soorten fietstassen, van enkele en dubbele fietstassen, tot frame-, stuur- en zadeltassen. Onze trekking fietstassen zijn van de hoogste kwaliteit en veelal waterdicht.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 10