TOP 10 goedkope fietstassen

Goedkope fietstassen voor fiets en e-bike zijn te vinden op Fietstas.com. 'Goedkoop' is elke fietstas in ons assortiment, omdat we veel belang hechten aan een bovengemiddeld gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Maar de top 10 van goedkoopste fietstassen die u hier ziet, zijn in absolute zin al helemáál voordelig. De prijzen van deze fietstassen liggen opvallend laag, mét behoud van standaard kwaliteit.

Elke goedkope fietstas in deze shop voldoet aan basiseisen als het gaat om stevig materiaal, praktisch gemak, levensduur en goede bevestigingsmogelijkheden. Vaak zijn deze fietstassen ook waterafstotend en… ook déze categorie bestaat ‘gewoon’ uit mooie fietstassen!

‘Fietstas’ laat u in deze top tien van goedkoopste fietstassen zien dat goedkoop géén duurkoop hoeft te zijn. Natuurlijk is het gebruikte materiaal iets eenvoudiger (maar nog altijd degelijk!) en beschikken deze fietstassen over wat minder speciale details (maar verrassend genoeg zijn ze er wel!).


De Mara van Basil: een goede én goedkope fietstas


Maar onderstaande selectie toont dat ze over veel opbergruimte kunnen beschikken, van gerenommeerde fietstas-merken kunnen zijn, een uiterlijk kunnen hebben dat perfect past bij u, uw partner of kind, en het straatbeeld in Nederland ook met zéér voordelige fietstassen mooi en/of vrolijk kleurt!

P.S. Zie eveneens onze top 10 van fietstas aanbiedingen: in prijs soms iets hoger, maar met extra veel waar, voor weinig geld!


Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1