Kleine fietsmanden: ontdek de handigheid van een fietsmand in klein formaat!

Kleine fietsmanden zijn ideaal voor fietsers die zelden veel spullen tegelijk vervoeren. Met een kleinere variant houdt u de inhoud bewust minimalistisch.

Uit je broekzak, in de fietsmand

In een kleine fietsmand kunt u van alles kwijt dat normaliter ongemakkelijk aanvoelt in uw broekzakken tijdens het fietsen. Denk hierbij aan sleutels, snacks, portemonnee, uw telefoon en andere kleine voorwerpen.

Een kleine fietsmand neemt minder ruimte in beslag

Bent u met regelmaat niet de eerste bij de fietsenrekken? Zijn er nog maar 1 of 2 plekken vrij? Met een kleine fietsmand past uw fiets, ten opzichte van een fiets met grote fietsmand, vaak ook makkelijker tussen alle andere fietsen in de openbare fietsenrekken. Hierdoor bent u niet gedwongen uw fiets buiten de stalling of rekken op slot te doen. Op sommige openbare plekken scheelt dit u zelfs een eventuele boete.

De fietsmand is klein genoeg voor een kinderfiets

Op zoek naar een kinderfietsmand zonder plaatjes en figuurtjes? De kleine fietsmanden zijn een ideaal alternatief. Deze fietsmanden zijn namelijk klein genoeg om op een kinderfiets te monteren. Zo heeft u een fietsmand die neutraal blijft tijdens de ontwikkeling van uw kind.

Alle kleine fietsmanden

Zie hieronder een overzicht van alle kleine fietsmanden op Fietstas.com. Wij hebben een ruim assortiment aan kleine fietsmanden, waardoor u altijd wel een fietsmand vindt die bij u past.

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1