Minder dan € 10,-

Op zoek naar een mooie framefietstas, maar het liefst voor een zo laag mogelijke prijs? Op deze pagina staan onze frametassen voor minder dan 10 euro. Dat is écht een lage prijs! Dit stelt u in de gelegenheid om zeer voordelig een frametas aan te schaffen.

 

Staan er op deze pagina géén producten? Dan hebben wij op dit moment helaas geen frametassen onder de 10 euro beschikbaar. Mede vanwege inflatie kunnen wij geen tassen van goede basiskwaliteit meer aanbieden voor deze prijs. In de categorie net daarboven - frametassen vanaf 10 euro - is er echter nog een ruime keus!

 

Vooral voor langere toertochten met de fiets, zoals een trekkingfiets, heeft een frametas veel meerwaarde. De frametas benut alle ruimte voor het degelijk opbergen van allerlei spullen onderweg. Dat geeft nét die extra mogelijkheid om gemakkelijk alles wat nodig is - of kan zijn - bij de hand te hebben.

Welke frametas kopen?
Er zijn kleine frametassen. Er zijn ook echt heel grote frametassen. En het zal u niet verbazen: ze zijn er óók in de range 'medium'. Voor elke fiets - trekkingfiets, elektrische fiets of ander soort sportieve tweewieler - is er een geschikte tas te vinden. Vaak past deze ook perfect bij de voortas, achtertas, stuurtas en/of zadeltas. Zeker bij de chiquere merken kunnen al deze trekking fietstassen één, fraai geheel vormen. In de kleur, het design en de formaten die u wenst en nodig heeft.

Nog een voordeel van een fietstas voor aan het frame
Een extra voordeel van een fietstas voor aan het frame is dat deze de fiets niet te zwaar belast. Dat biedt een goede balans, en elke toerfietser kent de waarde en het belang daarvan!

Meer informatie
Meer informatie over de mogelijkheden van een frametas, zoals de wijze van bevestigen, is te lezen op onze overzichtspagina 'Frametassen'. Daar staat informatie over onder andere de bevestiging onder de bovenbuis en de daarmee gepaard gaande driehoekige vorm. En over de varianten die juist bovenop de bovenbuis hun - eveneens stabiele - plek vinden. En bijvoorbeeld over de kleinere frametassen, die voldoende plek laten aan de bidonhouder.

Goedkope frametassen

Op deze pagina staan de goedkope frametassen, voor minder dan 10 euro! Zie ook onze overzichtspagina met alle 'Prijzen van frametassen'.

De voordelen van Fietstas.com:

  • De bekendste fietstassen webshop van Nederland!
  • Aantrekkelijke prijzen: ook de frametassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: uitstekende waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1