Zadel fietstassen

Al eens gedacht aan een zadel fietstas? Zadel fietstassen zijn eigenlijk een vernuftig soort tasjes voor fiets, racefiets, e-bike, mountainbike, maar ook voor andere, meer dagelijkse tweewielers zoals omafiets, werkfiets en bakfiets. Zeker voor trekking en toerfietsen zijn zadeltasjes echter onmisbaar, omdat je elke plek van de fiets wilt benutten om je bagage mee te kunnen nemen. Natuurlijk stop je in een zadel fietstas alleen de kleinere dingen; die echter enorm handig kunnen zijn om direct bij de hand te hebben. Waar en wanneer dat ook nodig is.

Merken als ABUS, AGU, New Looxs, Selle Monte Grappa, Basil, Thule en Willex hebben Fietstas.com gevonden als partner om hun zadeltasjes online te verkopen. Klein en compact zijn ze allemaal, maar er zijn ook relatief grote zadeltassen beschikbaar. Die laatste categorie is dan weer ideaal voor vakantiefietstochten bijvoorbeeld.

Wat past er zoal in een zadel fietstas?

Zadeltasjes zijn er voor de sportieve fietser, maar ook voor ieder ander is het makkelijk om zo'n zadel fietstasje erbij te hebben. Vaak voor een lage prijs overigens. Wat je er zoal in kunt stoppen? Overigens: meestal is er ook een andere, grote fietstas voorhanden, zoals een stuurtas, achtertas of voortas. Maar in een zadeltas passen heel goed de spulletjes die je op een onvoorzien moment nodig kunt hebben, zonder ernaar te willen en hoeven zoeken. Denk aan een bandenplaksetje. Een reservesleutel. Misschien wel deodorant of een klein tubetje zonnecrème. Een opgerolde reserveband kan ook prima, net als een minipompje of een mini cijferslotje voor erbij (denk aan het vastzetten van de racefiets terwijl deze vanaf het terras in het zicht staat).

Zelfs in zo'n mini fietstas zitten nog vakjes

Ook in dit type klein tasje voor de fiets of elektrische fiets zitten vaak trouwens nog vakjes: minivakjes welteverstaan. Perfect voor de allerkleinste dingetjes die anders snel onvindbaar zouden worden of kwijt zouden raken. Zadel fietstassen zijn er met inhoud van kleiner dan één liter tot zelfs wel 20 liter: die laatste zijn normaliter echt bedoeld voor meerdaagse fietstochten.

Zadel fietstassen

 

Allerlei soorten zadel fietstasjes: van sportief tot hip en zelfs chique

Behalve sportieve fietszadeltasjes zijn er ook stoere varianten. Gewoon strak zwart, fraai gestroomlijnd bijvoorbeeld. Er zijn ook evenzo stijlvolle exemplaren maar dan gemaakt van leer. Uiteraard is ook bij dit type fietstas gedacht aan veiligheid en zichtbaarheid in de vorm van reflectie. Evenzo veel aandacht is er voor het waterdicht zijn of krijgen van deze accessoire. Leuk bij het zien en bekijken van al onze zadeltasjes is vaak ook de uitgekiende manier van bevestigen op de fiets. Zie de vele close-up foto's en bijgaande uitleg bij de uiteenlopende uitvoeringen van dit mooie fietsproduct. Je komt dan óók leuke extraatjes tegen zoals zadel fietstassen met karabijnhaakje, elastisch binnenvakje, uitneembare delen en verstelbare onderdelen...

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 4