Fiets- mountainbike heuptas met drinksysteem

Op Fietstas.com vindt u vele soorten rugzakken voor op de fiets. Zo hebben we onder andere rugzakken met drinksysteem in ons assortiment, maar ook heuptassen met drinksysteem. De heuptassen vindt u op deze pagina. Ze zijn ideaal voor de sportieve fietser die onderweg niet zonder vocht wil komen te zitten. Perfect geschikt voor op de mountainbike, racefiets, toerfiets of trekkingfiets dus!

Het voordeel van een heuptas met drinksysteem is dat u onderweg geen bidons hoeft te vullen of deze ergens vandaan hoeft te halen tijdens het fietsen. Door middel van het drinksysteem heeft u altijd water dichtbij en kunt u uw handen tijdens het fietsen gewoon aan het stuur houden. De exemplaren zijn licht in gewicht zodat u onderweg geen onnodige ballast met u meedraagt.

Het drinkreservoir
De waterrugzakken en heuptassen van Camelbak zijn voorzien van een geheel uitneembaar Crux reservoir, welke vrij is van BPA, BPS en BPF. In de tas zit een speciale opening, zodat het ook mogelijk is om het reservoir vanaf de buitenkant te vullen. U drinkt uit de speciale slang, welke u met een handige clip vastzet aan de tas.

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1