Urban Proof

Urban Proof is het merk waaronder de Nederlandse bedrijven Dutch Perfect en U+ trendy fietstassen en fietsaccessoires aanbieden. De producten van Urban Proof zijn modern, stijlvol en duurzaam. Er wordt bij de productie zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Met een fietstas of fietskrat van Urban Proof fiets je in stijl, zonder in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid! 

De fietstassen van Urban Proof
Urban Proof maakt zowel enkele als dubbele fietstassen in verschillende kleuren en strakke designs. De dubbele fietstassen uit de Recycled-lijn hebben een inhoud van 40 of 55 liter. En de dubbele tassen Rolltop en Cargo hebben een inhoud van 38 liter. De Rolltop en Cargo zijn ook verkrijgbaar als enkele fietstas die van de fiets af ook als rugtas kan worden gedragen. En dan zijn er nog de shoppers van Urban Proof: enkele fietstassen met een losse schouderriem en een inhoud van 20 liter. Deze shoppers zijn er in diverse leuke kleurencombinaties.

Urban Proof Shopper

De fietstassen van Urban Proof zijn - in grote aantallen - ook te bedrukken! Dit kan per e-mail worden aangevraagd.

Fietskratten van Urban Proof
De fietskratten van Urban Proof kenmerken zich door het strakke design met een uitsparing aan de bovenkant van de lange zijden van de krat. De kratten zijn gemaakt van gerecycled plastic, waaronder Big Bags. De fietskratten van Urban Proof zijn er in veel verschillende kleuren, dus voor iedereen is er wel een passende krat beschikbaar.

Urban Proof fietskrat

De kratten van Urban Proof zijn zeer licht van gewicht. Dat is prettig, want met een lichtgewicht fietskrat stuurt uw fiets gemakkelijker en dat geldt zeker voor de kinderfiets. De 30 liter fietskratten van Urban Proof zijn daarom ook bij uitstek geschikt voor kinderfietsen (voor kinderen vanaf 5 jaar ongeveer).

Fietsaccessoires van Urban Proof
Naast fietstassen en fietskratten biedt Urban Proof ook andere leuke fietsaccessoires, zoals fietskussentjes, fietssloten en fietsbellen. Veel accessoires zijn qua design of bedrukking bijpassend bij verschillende andere producten van Urban Proof. Hierdoor kunt u leuke combinaties maken en uw fiets maximaal stylen.

Gerecyclede materialen voor een schonere planeet
Fietstassen, fietskratten en andere accessoires uit de Recycled-collectie zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zoals gerecyclede PET-flessen en gerecycled plastic. Urban Proof werkt bovendien samen met LOVE. NOT WASTE. Dat is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor een schonere planeet. Voor elk verkocht product uit de Recycled-collectie doneert Urban Proof 5% van de winst aan LOVE. NOT WASTE. Dus wanneer u een product van Urban Proof koopt, steunt u meteen een goed doel!

Duurzaamheid staat centraal bij Urban Proof en U+
Een van de bedrijven achter het merk Urban Proof is U+ uit Haarlem, dat sinds eind 2022 een 'Certified B Corporation™' (B Corp™) is. Dit is een certificering voor bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld met oog voor mens, milieu en maatschappij. Het is de missie van U+ om verandering te inspireren en duurzame(re) producten voor iedereen toegankelijk te maken. Ze ontwikkelen functionele en betaalbare producten die kwaliteit combineren met duurzaamheid. De producten van Urban Proof worden geproduceerd in Europa voor een kleinere ecologische voetafdruk.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2