Fietsmanden medium: een fietsmand van normaal, gemiddeld formaat M

Medium fietsmanden? In onze shop vindt u naast grote fietsmanden en kleine fietsmanden ook manden die hier qua formaat tussenin zitten. We spreken dan van middelgrote fietsmanden, oftewel fietsmanden in maat M (medium).

Het voordeel van een middelgrote fietsmand is dat deze ruimte genoeg biedt voor uw spullen, maar niet zo groot is dat hij lomp of groot aanvoelt.

Voordelen middelgrote fietsmand

Met een fietsmand mand M neemt u mee wat u nodig heeft zonder dat het invloed heeft op het sturen of manoeuvreren. Een middelgrote fietsmand is wat dat betreft eigenlijk de ideale combinatie van fietsgemak en ruimte. Natuurlijk zijn ook fietsen en e-bikes met grote fietsmanden goed en veilig te besturen, maar met een medium variant gaat het toch nét iets prettiger. En zeker als u niet héél veel hoeft mee te nemen, is een gemiddeld formaat voldoende en daarmee een logische keus.

Verschillende soorten fietsmanden in maat M

Op Fietstas.com vindt u verschillende soorten middelgrote fietsmanden. We hebben de traditionele kratmand – die iets wegheeft van een fietskrat – maar ook zogenaamde bakkersmanden en buikmanden. De manden in de laatste twee categorieën zijn (meestal) voorzien van een klep. U kunt deze manden dus afsluiten, wat ervoor zorgt dat uw spullen niet uit de mand kunnen waaien of vallen. Ook biedt een klep basisbescherming tegen regen.

Kiezen uit kleuren en stijlen

Medium fietsmanden zijn te krijgen in verschillende kleuren en stijlen. Zo zijn er naturelle fietsmanden die – de naam zegt het al – neutraal zijn van kleur. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook bruine en grijs gekleurde fietsmanden. Wij verkopen alleen fietsmanden in het betere segment zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

In het overzicht hieronder vindt u alle medium fietsmanden handig bij elkaar. U hoeft er alleen nog maar eentje uit te zoeken die u aanspreekt!

Bent u op zoek naar een fietskrat? Neem dan eens een kijkje in onze categorie fietskratten.

Fietsmand medium: kopen in welke webshop?

We hebben medium fiets- en e-bike manden van merken als Wicked, Basil, Willex en New Looxs. Deze merken leveren een hoge kwaliteit. Dat betekent dat deze fietsaccessoires lang meegaan én lang mooi blijven. Dat is extra van belang omdat een fietsmand per definitie dienst doet in de buitenlucht. Hoewel we in het geval van een rieten mand óók benadrukken dat deze grondstof een natuurproduct is - en daarmee hoe dan ook onderhevig is aan bijvoorbeeld splijten - draagt de beste kwaliteit bij aan een langdurige mooie uitstraling.

Fietsmanden webshop met goede reviews

Kies bij het kopen van een fietsmand in de maat medium voor Fietstas.com. Dan bent u ook verzekerd van een goede en betrouwbare service, in alle opzichten. U bent hier immers in een fietstassen en fietsmanden webshop met goede reviews.

Meer weten over fietsmanden? Alle soorten manden bekijken voor op de fiets en/of voor op de elektrische fiets?

Kijk dan bij ons algehele overzicht van fietsmanden. Daar staat ook informatie over de mogelijkheden van bevestigen van een 'fietsmand medium'. Ook vindt u er informatie over het 'hoe en wat' bij het plaatsen van een dergelijke mand op een e-bike.

Hieronder een overzicht van alle fietsmanden in de maat medium in ons assortiment!

Voordelen Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de medium fietsmanden
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1