Fietsmanden medium: een fietsmand van normaal, gemiddeld formaat M

Fietsmanden heb je, net als fietskratten, in verschillende formaten. In onze shop vindt u naast grote fietsmanden en kleine fietsmanden ook manden die hier qua formaat tussenin zitten. We spreken dan van middelgrote fietsmanden, oftewel fietsmanden in maat M (medium).

Voordelen middelgrote fietsmand

Het voordeel van een middelgrote fietsmand is dat deze ruimte genoeg biedt voor uw spullen maar niet zo groot is dat hij lomp of groot aanvoelt. Met een fietsmand mand M neemt u mee wat u nodig heeft zonder dat het invloed heeft op het sturen of manoeuvreren. Een middelgrote fietsmand is dus eigenlijk de ideale combinatie van fietsgemak en ruimte.

Verschillende soorten fietsmanden in maat M

Op Fietstas.com vindt u verschillende soorten middelgrote fietsmanden. We hebben de traditionele kratmand – die iets wegheeft van een fietskrat – maar ook zogenaamde bakkersmanden en buikmanden. De manden in de laatste twee categorieën zijn (meestal) voorzien van een klep. U kunt deze manden dus afsluiten, wat ervoor zorgt dat uw spullen niet uit de mand kunnen waaien of vallen. Ook biedt een klep basisbescherming tegen regen.

Diverse kleuren en stijlen

Medium fietsmanden zijn te krijgen in verschillende kleuren en stijlen. Zo zijn er naturelle fietsmanden die – de naam zegt het al – neutraal zijn van kleur. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook bruine en grijs gekleurde fietsmanden. Wij verkopen alleen fietsmanden in het betere segment zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

In het overzicht hieronder vindt u alle medium fietsmanden handig bij elkaar. U hoeft er alleen nog maar eentje uit te zoeken die u aanspreekt!

Bent u op zoek naar een fietskrat? Neem dan eens een kijkje in onze categorie fietskratten.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1