Wil je een fietstas met laptopvak? Selecteer op het formaat van je notebook, tablet of laptop

Fietstas.com heeft fietsrugzakken en andere enkele, maar ook dubbele fietstassen met een speciaal vak voor het goed beschermd meenemen van je draagbare pc. Of deze nou geschikt zijn voor notebooks van 13 inch, 13,3 inch, 15 inch, 15,4 inch, 15,6 inch, 17 inch of andere laptopmaat.


Laptop fietstas

In deze webshop staan tientallen degelijke én mooie laptoptassen voor op de fiets. Sommige van deze zijn speciaal gemaakt voor de weg richting kantoor. Denk aan de messenger fietstassen. Andere zijn vooral multifunctioneel: traditionele enkele en dubbele fietstassen, maar dan wel uitgerust met een speciaal voor de laptop gewatteerd en waterdicht vak. We hebben ze van alle bekende merken en in uiteenlopende prijscategorieën: denk aan Basil, denk aan Willex, denk aan NewLooxs, denk aan Thule, aan AGU, Beck, Cortina, Vaude en XLC. Van echt goedkoop tot de laptopfietstassen in het hogere segment - maar op Fietstas.com dan wel voordelig geprijsd.

 

Fietstassen voor notebook en laptop

Van sportief tot zakelijk. Maar behalve het selecteren van een merk, een type tas en een prijsrange, is het voor alle laptopbezitters die een fietstas zoeken waarin dit kostbare eigendom past, eigenlijk noodzakelijk om ook direct de juiste maat te kunnen vinden. Want het vak voor laptop, notebook of tablet moet zoveel mogelijk op maat zijn. Zodat verschuiven en trillen er niet bij is, ook niet op hobbelige fietspaden en bij een snelheid van een e-bike of zelfs speed pedelec.

Laptoptas kopen


Afmetingen in laptop inches

Vandaar: kijk eens bij deze tags voor het snel vinden van laptop fietstassen met de voor jou juiste afmetingen uitgedrukt in laptop inches.

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 13 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 13,3 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 15 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 15,4 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 15,6 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 17 inch


Of bekijk het overzicht met alle fietstassen voor de laptop!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 6