Fietstassen voor op uw Stella e-bike

Zoekt u een geschikte fietstas voor op uw Stella e-bike? Dan bent u op Fietstas.com aan het juiste adres! U hoeft namelijk voor op uw elektrische fiets niet per se een fietstas van het merk Stella te kopen. Integendeel, vele tassen van andere merken zijn ook prima geschikt - én vaak nog goedkoper ook. Bovendien is de keuze in andere merken fietstassen veel groter. Alle fietstassen die geschikt zijn voor op uw Stella e-bike vindt u in het overzicht hieronder.

Een fietstas is ideaal voor het veilig vervoeren van uw spullen op uw e-bike. Er zijn verschillende typen fietstassen op de markt. Het meest gangbaar voor op een elektrische fiets zijn dubbele fietstassen. Deze zijn op de achterdrager van uw fiets te bevestigen. Het voordeel van een dubbele fietstas is dat u het gewicht van uw bagage over de fiets kunt verdelen en dus stabiel fietst. Als bij uw elektrische fiets de accu onder de bagagedrager geplaatst is, dient u wel even goed te kijken of bevestiging mogelijk is. Bij de dubbele fietstassen op deze pagina is dit sowieso het geval.

Een enkele fietstas/pakaftas voor op uw Stella e-bike

U kunt naast een dubbele fietstas ook kiezen voor een enkele fietstas/pakaftas. Een enkele fietstas bevestigt u door middel van een haaksysteem aan de bagagedrager. Hierbij is het altijd van belang goed te kijken of er genoeg ruimte zit tussen de accu en de drager zodat de haken vastgeklemd kunnen worden. Een pakaftas is handig omdat deze ook los van de fiets met u mee te dragen is. Ideaal voor het doen van een boodschap!

Woon-werkfietstassen voor op uw Stella e-bike

E-bikes worden steeds meer gebruikt voor woon-werkverkeer. Veel mensen proberen zo de files te vermijden en te kiezen voor een gezonde manier om van en naar het werk te komen. Als fietsende forens is het belangrijk dat u een goede en degelijke fietstas heeft voor het vervoeren van uw werkspullen en eventueel uw laptop/iPad. In onderstaand overzicht vindt u daarom enkele messenger bags/aktetassen die hiervoor bijzonder geschikt zijn. Ook deze zijn aan de bagagedrager van uw fiets te haken maar ook door middel van een schouderband met u mee te nemen.

Een stuurtas voor op uw Stella e-bike

Fietst u geregeld langere tochten op uw elektrische fiets? Dan is een stuurtas ideaal. Hierin vervoert u eenvoudig uw belangrijkste spullen zoals een telefoon, portemonnee of wat te eten/drinken. Ook is er bij sommige stuurtassen bovenop ruimte voor een routekaart of mobiele telefoon. Een stuurtas bevestigt u doorgaans door middel van een kliksysteem aan de stuurpen van uw e-bike. Let hierbij op dat er geen kabels in de weg zitten en dat uw display goed leesbaar blijft.

>>> Onderstaande fietstassen zijn volgens de Stella-website geschikt voor op de Stella e-bikes. Bij ons vindt u deze fietstassen voor typische Fietstas.com-prijzen!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 14