Fietstassen voor senioren

Zoekt u als senior een fietstas die past bij uw leeftijd en levensstijl? Dan bent u bij Fietstas.com aan het juist adres. In ons assortiment vindt u vele soorten fietstassen voor diverse gelegenheden. Onze dubbele fietstassen zijn bijvoorbeeld handig voor wanneer u boodschappen doet op de fiets. Een shopper of pakaftas is geschikt als u op zoekt bent naar een tas die u zowel op de fiets als los van de fiets kunt gebruiken. Voor de sportieve senior die graag wat langere fietstochten maakt, hebben we leuke stuurtassen in het assortiment.

De dubbele fietstas – ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld uw boodschappen
Stapt u regelmatig op de fiets om een boodschap te doen? Dan is een dubbele fietstas handig. Een dubbele fietstas bevestigt u achterop de fiets. Eenmaal bevestigd kun u gemakkelijk én stabiel uw boodschappen vervoeren. Het voordeel van een dubbele fietstas is namelijk dat het gewicht evenredig verspreid is over uw fiets. Zo blijft u tijdens het fietsen in balans. Dubbele fietstassen zijn verkrijgbaar in diverse formaten; u kunt ze dus zo groot of klein bestellen als u zelf wilt. De meeste dubbele fietstassen passen ook prima op een e-bike.

Basil Mara

De enkele fietstas/shopper – perfect voor allerlei gelegenheden
Ook een enkele fietstas, zoals een shopper, is erg geschikt voor het doen van een boodschap. U neemt een dergelijke tas ook gemakkelijk mee de stad in. Het voordeel van een enkele fietstas is namelijk dat deze doorgaans zowel aan als van de fiets meegenomen kan worden. Ze worden daarom ook wel pakaftassen genoemd. De meeste pakaftassen klikt u eenvoudig aan de fiets door middel van twee haakjes. Eenmaal aangekomen op uw bestemming haalt u de haakjes weer los en kunt u de tas met u meedragen. Dit maakt een pakaftas multifunctioneel in gebruik.

Willex Vortex Shopper Grijs/zwart - 17 liter

De stuurtas – voor de sportieve 65-plusser
Houdt u van fietsen en gaat u regelmatig op pad voor een wat langer tochtje? Dan is een stuurtas wel zo makkelijk. In een stuurtas neemt u eenvoudig uw belangrijkste spulletjes mee, zoals een portemonnee, mobiele telefoon of EHBO-setje. Ook hebben veel stuurtassen bovenop een transparant vak voor uw routekaart. Vindt u een stuurtas net iets te sportief? Dan zou u ook een leuke fietsmand kunnen overwegen. We hebben verschillende modellen die u eenvoudig via een speciaal systeem aan het stuur klikt.

Willex Stuurfietstas 1200 Kliksysteem Antraciet

 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 11