ABUS

ABUS is zó'n bekend merk, dat het al lang een begrip is. Maar wist u dat er ook ABUS fietstassen zijn? Of specifieker: ABUS zadeltassen, frametassen en stuurfietstassen? Veelal gaat het om fietstasjes waarin onder andere de ABUS sloten perfect kunnen worden opgeborgen. Maar ABUS heeft ook meer dan één pakaftas en shopper voor op de fiets.  

Al sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor een gevoel van veiligheid. Op vele fronten, voor in huis en voor onderweg. Bij veiligheid hoort ook degelijkheid en dat zit wel goed: ABUS is een van origine Duits merk. En van die Gründlichkeit profiteert ook u als bezitter van één van hun producten.

ABUS fietstassen


Ook de fietstassen van ABUS op Fietstas.com zijn hoogstaand qua kwaliteit, goed voor een lange levensduur.
Ze bieden u ook de zekerheid van een eenvoudige bediening. Ze zijn veelal gemaakt met het oog op het makkelijk kunnen meenemen van uw ABUS fietsslot. Een frametas en zadeltas zijn daarbij typische voorbeelden van tasjes voor het vervoeren van een kettingslot of kabelslot voor de fiets.

Maar als gezegd zijn er ook, onder andere, stuurtassen van ABUS. Waar er in een frametasje of zadeltasje naast het slot nog meer kleine spulletjes passen, past er in een stuurfietstas naast eventueel een slot nóg veel meer. Van camera en portemonnee tot aan flesje drinken en snack. Zie ook de productomschrijvingen in deze shop van populaire fietstassen van ABUS, zoals de Oryde, de Basica, de Basico en de Lyria. Deze zijn er, elk afzonderlijk, in meerdere maten en uitvoeringen. 


ABUS is een Duitse fabrikant van onder meer hangsloten. ABUS is opgericht in 1924 en staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. Naast hang- en fietssloten levert ABUS ook sloten ter beveiliging van motors en bromfietsen. ABUS wordt zonder twijfel gezien als één van de A-merken onder de fietsslotmerken, maar heeft dus óók een flink aantal soorten fietstassen in het assortiment.

 

Lees meer
Filter uw producten












Pagina 1 van 1