Uniseks fietstassen

Als u op zoek bent naar een fietstas kunt u natuurlijk kiezen voor een typische dames- of herentas maar ook voor een uniseks model. Met een uniseks model zit u namelijk zowel als dame als heer altijd goed. We hebben verschillende soorten uniseks fietstassen, van enkele fietstassen tot stuurtassen tot dubbele fietstassen.

Waarom een uniseks fietstas?
Een uniseksfietstas is een ideale keuze als u niet op zoek bent naar een uitgesproken fietstas maar liever gaat voor een uniform, tijdloos model. Uniseks fietstassen zijn stoer, elegant en vaak rustig qua kleur, met soms hier en daar een subtiel kleuraccent. Hierdoor spreken ze zowel dames als heren aan. Daarbij zijn dit soort fietstassen vaak tijdloos, juist vanwege hun strakke design en rustige kleurgebruik. U kunt met een dergelijke tas dus jaren vooruit!

Onze uniseks fietstassen
Welke uniseks fietstas u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u kiest voor kwaliteit. De meeste van onze fietstassen zijn waterdicht en superstevig waardoor u er gemakkelijk allerlei spullen in kunt vervoeren. We hebben uniseks fietstassen die geschikt zijn voor woon-werkverkeer maar ook vele tassen die ideaal zijn voor in uw vrije tijd. In al onze categorieën tassen vind u uniseks modellen. Dus of u nou op zoek bent naar een schoudertas, enkele fietstas of een dubbele fietstas, er zit vast een leuke, geschikte tas voor u bij.

Aandacht voor detail
Onze verschillende fietstassen voor op de dames- of herenfiets variëren in grootte. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld dubbele fietstassen met een inhoud van 67 liter maar ook veel kleinere en compactere stuur- of frametassen. Alle fietstassen zijn gemakkelijk te bevestigen en van de fiets te halen zodat u er tijdens het fietsen geen omkijken naar heeft. Ook vindt u vaak één of meer reflecterende elementen terug op de tassen, voor net wat extra zichtbaarheid in het verkeer.

Basil Urban Dry Shopper/pakaftas Charcoal mêlee 20L                                   Willex Dubbele fietstas Bagagetas S 1200 Zwart - 20 liter                       Basil Stuurtas Miles Handlebar bag 6L Black lime

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 51