Fietstas voordrager - de perfecte fietstassen voor op uw transportfiets

Een aantal van onze fietstassen zijn op meerdere wijzen op de fiets te vervoeren. Één van die manieren is op de voordrager van uw (transport)fiets. De voordrager van uw fiets is dus zeker niet alleen geschikt voor de bevestiging van een fietsmand of fietskrat! U vindt al onze fietstassen voor op de voordrager handig bij elkaar in onderstaand overzicht.

Qua fietstassen voor op de voordrager heeft u de keuze uit verschillende exemplaren. Zo verkopen we een groot aantal stijlvolle pakaftassen/handtassen/carry all bags. Deze tassen zijn bijzonder geschikt voor de modebewuste vrouw (of man) die graag een fietstas en handtas in één heeft. De tassen zijn zo ontworpen dat ze qua design niet onderdoen voor een 'gewone' handtas maar zijn tegelijkertijd erg gemakkelijk op de fiets te vervoeren. Een aantal van deze tassen is zelfs voorzien van een handige band die u om het rechtopstaande deel van de voordrager schuift zodat de tas onderweg goed blijft zitten.

Ook ideaal voor voorop de fiets: fietsrugzakken

Ze worden steeds populairder: fietsrugzakken. Dit type fietstas is populair onder forenzen, maar ook onder studenten en schoolgaande jeugd. Ook voor fietsrugzakken geldt dat ze stijlvol ontworpen zijn en prima op én los van de fiets gebruikt kunnen worden. Ook rugtassen voor de fiets kunt u prima op de voordrager vervoeren. Kiest u liever voor wat extra veiligheid? Schaf dan een fietskrat of fietsmand aan om uw tas in te plaatsen.

Losse voordrager kopen

Heeft uw fiets geen voordrager maar bent u wel op zoek naar een fietstas die voorop de fiets vervoerd kan worden? Neem dan eens een kijkje bij onze losse voordragers. Deze monteert u eenvoudig voorop uw fiets waarna u er een fietstas (of fietskrat of fietsmand) op kunt plaatsen.

Zwaar beladen of toch een fietskrat of -mand? Hang uw enkele fietstas aan de bagagedrager!

Is uw tas vrij zwaar beladen en neemt u deze liever niet op de voordrager mee? De meeste enkele fietstassen zijn voorzien van bevestigingshaken zodat u de tas ook aan uw bagagedrager kunt klikken. Dit is ook ideaal wanneer u voorop uw transportfiets toch gebruik wilt maken van een fietskrat- of mand voor extra ruimte. 

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 5